Pikante groene olijven
3
sterren op basis van
4
stem(men)
person
6
timer
5 min
restaurant
Snack
link
Albert Heijn
print
Ingrediƫnten
200 g grote groene olijven met pit
1 rode peper
½ theelepel gemalen komijn (djinten)
½ theelepel paprikapoeder
1 theelepel gedroogde oregano
1½ dl olijfolie
2 teentjes knoflook (of 1 grote)
Bereiding
Olijven laten uitlekken en droogdeppen met keukenpapier. Peper wassen, halveren, zaadjes verwijderen en in repen snijden. In kom komijn, paprikapoeder en oregano door olie kloppen. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Peperreepjes en olijven erdoor scheppen. Olijven minstens 1 dag op kamertemperatuur afgedekt laten staan. Met cocktailprikkertjes serveren.
Pikante groene olijven is een recept van
Albert Heijn
Receptenzoeker
search
Dit vind je misschien ook lekker
Hummus garni »
Gemarineerde kaas »
Pasta met mediterrane tonijnsaus »
Salade met jumbogarnalen, avocado en waterkers »
Toro (pikante vissoep) »
Viskoekjes met rode curry »
Huevos a la flamenca »
Bami met roergebakken bloemkool »