Konijn Op Provecaalse Wijze

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De konijnen bouten in een ovengeschikte braadpan met boter mooi kleuren kruiden met peper en zout en het geplette knoflookteentje daarna de overige groenten de gepelde tomaten en de witte wijn toevoegen parfumeren met het kruiden tuiltje en met gesloten deksel in de oven (180 gr) gedurende 1 uur laten gaar worden hierna de boutjes eruit halen en warm houden de (groente)saus licht binden met maizena en afproeven opdienen in een vuurvaste schaal met de bouten in de saus

Konijn Op Provecaalse Wijze is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Zoetzure konijn met tagliatelle (coniglio all’agrodolce con tagliatelle)
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnterrine
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofd konijn in zoete witte wijn
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Belgisch konijn met tutti frutti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept