Belgisch konijn met tutti frutti

4
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 6 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Ui pellen en snipperen. Konijn met zout en peper bestrooien. In braadpan margarine verhitten, vlees rondom dichtschroeien en uit pan halen. In achtergebleven vet uien bruinbakken. Konijn terug in pan leggen en bier erbij schenken. Tutti frutti in stukken snijden en bij konijn voegen. Geheel -half afgedekt- in ca. 60 min. gaarstoven. Rode kool en puree volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Saus van konijn met zout en peper op smaak brengen en eventueel iets laten inkoken. Peterselie fijn knippen en door puree scheppen. Konijn met saus, rode kool en puree serveren.

Belgisch konijn met tutti frutti is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Amandelschuim, tutti frutti
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Yoghurt met tuttifrutti en blauwe bessen
5 min
Bekijk recept
Gestoofde zuurkool met aardappelpannenkoekjes
30 min-
Bekijk recept
Gevulde rosbief met tutti frutti
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

New York hamburger
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kogelbiefstuk met mosterdsaus en frites
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelsoep met gerookte forel
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mosselen,belgisch Recept.
0-10 min - Bijgerecht
Bekijk recept