Bruine Bonen Op Duitse Wijze

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Het vlees in dunne reepjes snijden. De olie in een ruime koekenpan verhitten. Het vlees beetje bij beetje goed bruin bakken. De gesnipperde uien, de gesnipperde rode paprika en de champignons toevoegen en al omscheppend 3 minuten bakken. Het vlees er weer bij scheppen en de bloem erover strooien. De witte wijn, ¼ l water met het bouillontablet, de Provençaalse kruiden en wat zout en peper toevoegen en aan de kook brengen. Het gerecht 5 minuten op een vrij hoog vuur door laten koken, zodat het vocht wat verdampt. De uitgelekte bruine bonen toevoegen en alles nog even goed doorwarmen.

Bruine Bonen Op Duitse Wijze is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Klassiek recept voor verloren brood
Bekijk recept
Varkensreepjes met bruin bier
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saté van visgehakt en kokos
30 min Bijgerecht
Bekijk recept