Ribkarbonade Met Een Knapperig Korstje

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Klop het ei met zout en peper naar smaak los in een diep bord. Strooi het paneermeer met de kruiden in een ander bord. Droog de karbonades met keukenpapier en wentel ze eerst door het eimengsel en vervolgens door het paneermengsel. Verhit het bakvet in een koekenpan en bak de karbonade op een halfhoog vuur aan beide kanten lichtbruin en in ± 8 min. gaar. Schep intussen de sla met de tomaten en de dressing door elkaar. Bak de frites volgens de aanwijzingen op de verpakking goudbruin. Serveer de karbonades met de sla, de frites en de knoflooksaus.

Ribkarbonade Met Een Knapperig Korstje is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktschotel met basmatirijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolschotel van Eugénie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde tortilla's met tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegrilde ribkarbonade met tagliatelle en tuinbonen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosterd ribkarbonade
Bekijk recept
Karbonade met mosterdpuree en broccoli
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoet-zuurstamppot met ribkarbonade
30 min-
Bekijk recept