Zeeduivel met prei

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De filet van zeeduivel pocheren met de uisnippers, peper en zout, witte wijn, visfumet, sap van de citroen en een derde van de fijngesneden prei. Er goed op letten dat het vlees vast blijft, de vis even apart warm houden. Het pocheervocht tot de helft laten inkoken, room toevoegen, en nog even laten indikken. De rest van de fijngesneden prei enkele seconden in kokend water blancheren, laten uitlekken en afkoelen. Ze daarna in boter, peper en zout laten sudderen. De gestoofde prei bij de saus voegen en bijwerken met een klontje boter. De vis in plakjes snijden, schikken op een voorverwarmde schotel, overgieten met de saus en bestrooien met bieslooksnippers.

Zeeduivel met prei is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Vegetarische taart met prei
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje met prei, ham en zachtgekookte eieren
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenfarfalle met zalm en prei
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Waterzooi van zalm en prei
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Visblokjes met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kokosduivel met tropische salsa en passiesaus
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Visblokjes met vijfkruidenpoeder
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vis in salade op z’n Andaloesisch
35 min Voorgerecht
Bekijk recept