Visblokjes met vijfkruidenpoeder

3 sterren op basis van 2 stem(men)

person 4 timer 10 min restaurant Hoofdgerecht link Delhaize print

Ingrediƫnten

Bereiding

  1. Snipper de sjalotten fijn en rasp de gember. Doe ze in een schaal en voeg de vermout toe, de sojasaus, het vijfkruidenpoeder en de suiker. Meng.
  2. Snij de vis in blokjes en wentel ze goed in de marinade. Dek af en laat minstens 2 uur in de koelkast rusten. Meng af en toe.
  3. Verwarm de olie in de wok, voeg de vis met de marinade toe en laat 5 min. op vrij hoog vuur bakken terwijl je voortdurend roert.
  4. Serveer meteen, versierd met schijfjes komkommer. Dien op met rijst en gebakken groenten (wokafdeling).
Visblokjes met vijfkruidenpoeder is een recept van Delhaize

Receptenzoeker