Konijn met zwarte olijven en pastis

2 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak de konijnenbouten bruin in olijfolie en boter en neem ze uit de pan om de ui en wortel aan te bakken. Blus het geheel af met rode wijn. Doe de bouten weer in de pan en voeg de kruiden, peper, zout en olijven toe. Stoof op lage temperatuur, nadat alles weer tegen de kook aan is gebracht, ongeveer een uur. Leg de gare bouten op een serveerschotel en houdt deze warm. Kook de saus in tot een aangename dikte, voeg de pastis en de sojaroom toe, controleer de smaak. Schenk de saus over de konijnenbouten, strooi er royaal verse peterselie over en geniet ervan bij aardappelpuree of spaghetti. een recept van Hetty Verkaart

Konijn met zwarte olijven en pastis is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Saffraansoep met pastis en St.-Jakobsschelpen
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Braadworstschotel met erwten en munt
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Venkelsoep met tomatensalsa
55 min Voorgerecht
Bekijk recept
Taart met zeebarbeel
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Zoetzure konijn met tagliatelle (coniglio all’agrodolce con tagliatelle)
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnterrine
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofd konijn in zoete witte wijn
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Belgisch konijn met tutti frutti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept