Provençaalse kabeljauw

4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was de tomaten en snijd ze in stukken. Was de peterselie en snijd hem klein. Maak de sjalotten en de knoflook schoon en snijd ze klein. Maak de champignons schoon en snijd ze in vieren. Fruit de tomaten, sjalotten, knoflook en champignons 5 minuten in de olijfolie. Voeg peper, zout en wat tijm naar smaak toe. Wrijf de visfilets in met peper en zout en leg ze op de bodem van de natgemaakte pot. Verdeel de gefruite groenten en de peterselie erover en zet de gesloten pot in een koude oven. Laat de vis gaar worden in 35 minuten bij een temperatuur van 200°C. Geef hierbij 75 g rijst ( = 180 g gekookt) en 1 krop sla aangemaakt met 2 eetlepels slasaus.

Provençaalse kabeljauw is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Olijfolie met Provencaalse aromas
Bekijk recept
Provençaalse velouté met mosselen
35 min
Bekijk recept
Provençaalse ratatouille
Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse pasta met tonijn en tomaat
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept