Olijfolie met Provencaalse aromas
0
sterren op basis van
0
stem(men)
person
4
timer
restaurant
-
link
Delhaize
print
Ingrediënten
50 cl olijfolie
1 takje rozemarijn
1 tijm
Bereiding
Was en droog de tijm en rozemarijn.
Verwarm de olijfolie zachtjes in een kookpot. Voeg de tijm en rozemarijn toe. Haal de pot van het vuur, dek af en laat een nacht trekken op kamertemperatuur.
Filter de olie ’s anderendaags en giet ze in flessen of flacons. Sluit af en bewaar donker.
Olijfolie met Provencaalse aromas is een recept van
Delhaize
Receptenzoeker
search
Dit vind je misschien ook lekker
Pompoencrème met oosterse aroma's »
Kippenhaasjes »
Marokkaanse Gekruide Olijven »
Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook »
Risottotaartje met kaaskrullen en oesterzwammen »
Alain Carons niçoise de legumes »
Muffins met ham, erwten en munt »