Limburgs Zuurvlees

2 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De poulet 24 uur marineren in water en azijn (50/50) met zout, peper, laurier en kruidnagels. Het goed uitgelekte vlees aanbraden en afbraden en afblussen met de marinade. De grof gesneden uien apart braden en bij het vlees voegen. Het geheel (ongeveer 2 uur) gaar laten sudderen in de marinade. Schep van tijd tot tijd het schuim er af. Als het vlees gaar is de plakken ontbijtkoek toevoegen om te binden evenals de perenstroop. Eventueel met peper en zout op smaak maken. De gewenste zoet/zuur-verhouding kan bereikt worden door eventueel nog wat perenstroop toe te voegen.

Limburgs Zuurvlees is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Frites met zuurvlees
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Limburgs zuurvlees
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurvlees
3u20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurvlees
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Limburgs zuurvlees
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofvlees op z'n Limburgs
1,545 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Limburgs zoervleisj
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijn op z'n Limburgs
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept