Franse hutspot

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De ontbeende lamsbout wassen, droogwrijven en in grote dobbelstenen snijden. Rundvlees eveneens in dobbelstenen. Bouillon en bier met het vlees aan de kook brengen. Toevoegen: de gepelde in vieren gesneden uien, de uitgeknepen knoflookteentjes, laurier, peterselie, tijm, peper en zout. Anderhalf uur zachtjes laten koken. Intussen de groenten schoonmaken en klein snijden. Groenten in de reuzel aanbraden en de laatste 30 minuten bij het vlees doen. Op het laatst de knoflookworstjes warm maken.

Franse hutspot is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Romige hutspot met uitsmijter kaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwhaasje met chorizo
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oud-Hollandse hutspot met snelle hachee
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hutspot met gebakken uitjes en kip
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse andijviestamppot met rookworst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse groenten- en broodgratin
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept