Oud-Hollandse hutspot met snelle hachee

4
30 min -
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Halveer de aardappelen, zet ze op met 400 ml water en kook ze in 20 min. gaar. Kook de stamppotgroente 12-15 min. volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 2 Verhit de boter in een braadpan en fruit de ui 3 min. Voeg de runderreepjes toe en roerbak op hoog vuur 4 min. Voeg de mix voor hachee en 200 ml water toe. Breng de hachee al roerend aan de kook en stoof nog 3 min. op laag vuur.
  • 3 Giet de aardappelen af en stamp ze tot een grove puree. Voeg naar smaak peper en zout toe. Giet de stamppotgroente af en vang het kookvocht op. Schep de groente door de puree. Voeg eventueel wat kookwater toe om de stamppot smeuïg te maken. Serveer de hutspot met de hachee.

Oud-Hollandse hutspot met snelle hachee is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gehakthachee met groentepuree
30 min-
Bekijk recept
Hollandse hachee met rode wijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hachee met sperziebonen
Bekijk recept

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsrack met groene-kruidenkorst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse broodsalade met sardines
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Torta di noci
30 min Nagerecht
Bekijk recept