Noten-vruchtenbonbons Met Sinaasappellikeur

8
10-20 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Rooster de helft van de pistachenoten met de rest van de noten 10 minuten lang in een voorverwarmde oven, op 175 graden. Hak ze daarna grof in een keukenmachine. Hak ook het fruit in stukjes en voeg samen met de likeur toe aan de noten. Laat de keukenmachine draaien tot je een soort grove pasta hebt. Meng de pasta met de achtergehouden pistachenoten en rol tussen twee vellen plastic uit. Vorm, met behulp van je handen of bijv. een lepel een rechthoek van ong. 2 cm dik. Zorg ervoor dat de massa tijdens het vormen goed in elkaar wordt gedrongen, zodat de bonbons later niet uit elkaar vallen. Ik heb zelf overigens wat meer likeur gebruikt (na het vormen eroverheen gekwast). Nog steeds was het maar een vage hint, dus wees niet al te voorzichtig.

Noten-vruchtenbonbons Met Sinaasappellikeur is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kwarktaart met rozijnen en sinaasappel
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Sangria
15 min
Bekijk recept
Tarte tatin met vijgen en walnoten
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Brie-walnotentaartjes met honing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nougat met noten en cranberry's
45 min Gebak
Bekijk recept
Kerstgranola met cranberry's, koffie, noten en chocolade
10 min
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept