Recepten met rosbief

458 recepten met rosbief

Rosbief

Rosbief Rund: Rosbief is altijd een groot stuk vlees met soms een heel dun vetlaagje, gesneden van de dikke lende.

Rundstoofvlees à la Rontje

voor 5 à 6 personen: 1,5 kg rundstoofvlees, boter, peper en zout, 2 grote uien, 1 fles bruin zoet tafelbier (pieudboeuf ), een kruidentuiltje ( paar takjes peterselie samengebonden met 2 takjes verse tijm, 3 blaadjes verse salie en 3 blaadjes laurie... bekijk recept »

Geroosterde Lendebiefstuk Met Provencaalse Kruiden

800 g rosbief 12 peperkorrels 8 theelepels Provencaalse kruiden 4 cl olijfolie (extra vierge) 1 theelepel citroensap zeezout Bereidingswijze De peperkorrels pletten. In een diepe schaal de helft van de Provencaalse kruiden mengen met de olijfoliehet ... bekijk recept »

STEAK AND KIDNEY PIE

225 g lam'skalf's of runderniertjes in blokjesschoongemaakt van witte vet en weefsel binnenin (kan eventueel runderkip of varkenslever als plaatsvervanger voor niertjes gebruikt worden) - 700 g rosbief of bieflappenin blokjes van 2x2 cm - 2 e olie - ... bekijk recept »

Carpaccio Met Pijnboompitten

100 gram dungesneden ossehaas per persoon (rosbief kan ook heel goed) 50 gr pesto tapenade 1 el wijnazijn 2 el olijfolie 50 gr geraspte parmezaanse kaas of old amsterdam zakje pijnboompitjes zakje veldsla zakje alfalfa potje kappertjes (evt) peper zo... bekijk recept »

Gevulde Vleesrolletjes

12 dunne plakken rosbief 12 dunne plakken ham 3 teentjes knoflook 12 plakjes salami 4 hard gekookte eieren 125 gram rozijnen 50 gram parmezaanse kaas 8 afgestreken eetlepels fijngehakte peterselie 1 afgestreken theelepel nootmuskaat 1 afgestreken the... bekijk recept »

Gebraad met gekaramelliseerde worteltjes

1.5 kg rosbief2 kg aardappelen2 bosjes jonge wortelen4 eieren (gesplitst)bloem100 g paneermeel200 g amandelpoeder100 ml rode wijn100 ml marsala200 ml bruine fond100 g boter8 el olijfoliepeperzout1. Kook de aardappelen gaar. Pureer ze met de eidooiers... bekijk recept »

Geroosterde Lendebiefstuk Met Provencaalse Kruiden

1kg rosbief 12 mespuntjes peperkorrels 8 theelepels Provencaalse kruiden 4 cl olijfolie (extra vierge) 1 eetlepel citroensap zeezout Bereidingswijze De peperkorrels pletten. In een diepe schaal de helft van de Provencaalse kruiden mengen met de olijf... bekijk recept »

Chinese Fondue

Voor de bouillon: 2 1/2 liter water een snufje zout bladeren van witte selderij + 1 wortel 1 ui 1 blokje kippe- of visbouillon 1 theelepel zout groen van 2 selderijtakjes 5 peperbolletjes Voor de fondue: 4 X 100 gr zalmfilet 4 X 100 gr lottefilet V... bekijk recept »

Pagina 46 van 46