107 recepten met tarbot
1 kg tarbot (moten)5 dl visfond5 dl halfvolle melk0.5 citroen (geschild, in schijfjes)3 eidooiers200 g bakboter0.5 g roomboter1 dl room0.2 dl groentebouillonpeperzoutpeterselie (fijngehakt)1. Schil de citroen tot op het vruchtvlees, ontpit en snij in... bekijk recept »
600 g tarbotfilet300 g zalmfilet (in grove stukken)2 eiwitten0.5 dl room1 el verse bieslook (fijngehakt)12 groene asperges50 g peulen250 g bakboter6 g roomboter1 dl droge, witte wijn0.5 cl witte wijnazijnpeperzout2 takjes dille2 sjalotten (gesnipperd... bekijk recept »
4 stukken tarbotfilet (van 150 g)1 gele paprika1 rode paprika1 aubergine200 g rucola1 kl rozemarijn (gehakt)zonnebloemolie2 el citroensap4 el olijfoliepeperzout1. Maak de groenten schoon. Snij de aubergine in plakjes, bestrooi ze met zout en laat 30 ... bekijk recept »
4 stukken tarbot (150 g per stuk )100 g grijze garnaal (gepeld)1 sjalot1 prei2 wortelen200 g champignonscitroensap2 eieren2 eidooiers200 ml witbier50 g gesmolten boterolijfoliepeperzout1. Pel en snipper de sjalot. Stoof ze glazig in een pan met olie ... bekijk recept »
800 g tarbotfilet (in 4 gelijke stukken)1 bundel groene asperges (mini)2 sjalotten (fijn gesnipperd)3 eidooiers1 el citroensap10 cl visfond10 cl champagne, brut5 cl droge, witte wijn20 cl roomolie250 g geklaarde botercayennepeperpeperzout1. Snij de v... bekijk recept »
4 tarbotfilets100 g parmezaan (geraspte)2 courgettes (kleine)1 preiwit2 wortelen1 raap3 sjalotten50 g paneermeel0.5 fles champagne3 dl room210 g boteruit de molen peperzout1. Verwarm de oven voor op 200ºC. 2. Schil de raap en de wortelen. S... bekijk recept »
1 tarbotfilet (4 stuks (van 150 gram; )) 1 eekhoorntjesbrood (450 gram) 1 sjalot 1 walnoot (20 gram) 2 eetlepel(s) oljfolie, extra vierge 1 knoflook (2 teentjes) 1 boter (40 gram) 40 ml wijn, witte 1 eetlepel(s) citroensap 1 eetlepel(s) likeur 200 ml... bekijk recept »
600 gram Tarbotfilet 8 x Groene asperges 0.5 borrelglaasje Grappa 0.8 liter Visfond 1 x Eierdooier 3 eetlepels Room 3 takjes Dilleversegehakte Kippenbouillonvan tablet Allesbinder Peperkorrelgedroogdeversgemalen Snijd van de asperges 1 centi... bekijk recept »
750 gram schoongemaakte tarbot witte wijn 3 dl blanke roux 3/3 liter visbouillon 100 gram pittige kaas peper nootmuskaat. Pocheer de tarbot in de visbouillon met wat witte wijn. Leg de gare vis in een vuurvaste schaal. Maak de roux met een deel... bekijk recept »
150 gr tarbot per persoon 250 gr spinazie 250 gr groene asperges 1/2 kg rauwe rivierkreeftjes of langoustines 1 kg aardappelen mosselvocht / visfumet 2 eiwitten 1/4 fles champagne 1/2 l room olijfolie 3 tomaten kervel / cayennepeper / bie... bekijk recept »