358 recepten met cantharellen
4 (tamme) konijneboutenpeper&zout,2 el bloem100 gr boter3 uien (in halve ringen)2 tenen knoflook (gesnipperd)3 laurierblaadjes3 takken tijm1 tl jeneverbesjes3.5 dl wildfond1.5 dl droge witte wijn. Hulpmiddelen Braadpanzeef. Hulpmiddelen - Braadpanze... bekijk recept »
- 300 gr gedroogde tagliatelle - 400 gr wilde paddestoelen - 100 gr zwarte olijven - 3? el olijfolie extra vergine - 100 gr (hoeve)boter op kamertemperartuur - 4 teentjes knoflook - 2 takjes verse peterselie - parmezaanse kaas - zout - peper eekhoo... bekijk recept »
25 g gedroogde porciniof half porcini en half gedroogde morilles 1,5 dl lauw water 8 el olijfolie extra vergine 1 takje verse rozemarijn 1 teen knoflookfijngehakt 400 verse paddestoelen (kastanjechampignonscantharellen en oesterzwammen) in klein... bekijk recept »
? 250-350 g paddestoelen (ik zou waarschijnlijk ongeveer 400 g paddestoelen kopenwant er valt altijd wat af) ? 3 eetlepels olijfolie ? 1 teen knoflook (fijngehakt) ? 1-2 gedroogde rode pepertjesfijngewreven of heel fijn gehakt ? zout en zwarte pe... bekijk recept »
250-350 gram paddestoelen (AH heeft mooie paddestoelen in een bakjedat zijn meestal 3 soorten) 3 eetlepels Olijfolie 1 teen Knoflookfijngehakt 1-2 gedroogde pepertjesfijngewreven of heel fijn gehakt (wanneer je het wat pittiger wilt hebben) Zout en P... bekijk recept »
500 g verse gemengde paddestoelen (bijv. bruine en witte champignonsoesterzwammencantharellen)1 takje verse munt1 citroen (sap)3-4 teentjes knoflook2 el tomatenpuree5 el olijfolie1 tl boterzoutversgemalen peper Hulpmiddelen Ovenvaste schaal Hulpmidd... bekijk recept »
30 grote langoustines 1 frise-kool of ijsbergsla 6 zeetongfilets 2 wortelen 1 liter room 200 g boter 50 g paneermeel 2 jeneverbessen 1 takje tijm 2 sjalotten 600 g bospaddestoelen(bv.cantharellen,eekhoorntjesbrood,morieltjes,enz.) 1 dl olijfolie 3 ve... bekijk recept »
750 gram paddestoelen: mix van 400 gram gewone witte champignons en mix van 350 gram grot- of kastanjechampignonseekhoorntjesbroodcantharellenoesterzwammenshii-takesenzovoorts. 1 grote rode paprikain reepjes 2 pakjes zacht & romig van Campina lasa... bekijk recept »
8 duivenborst filets van 75 gram 35 gr roomboter 150 cc rode port 150 cc rode wijn 1 el bruine basterd suiker 200 cc vlees of wildbouillon (Uit pot of van blokje) 75 gr cantharellen 75 gr oesterzwammen 75 gr Shii-takes 75 gr kastanjechampignons 75 g... bekijk recept »
50 gr witte champignons - 50 gr kastanje champignons - 50 gr schapevoetjes - 50 gr cantharellen - 1 vel fillodeeg - 0,5 courgette - 2 vleestomaten - 8 blaadjes basilicum - 10 gr verse gember - 4 eetlepels olie - 2 dl room - peper - zout Verwarm de ov... bekijk recept »