Recepten met paksoi

563 recepten met paksoi

Paksoi

Paksoi Paksoi is een koolsoort die oorspronkelijk uit Azië komt. Het is een niet sluitende bladkool met knapperige witte stelen en nerven en grote dondergroene bladeren. Paksoi heeft geen typisch koolsmaak, het smaakt eerder wat pittig. Was de paksoi stelen met bladeren eraan in ruim water snijd het harde deel van de stronk eruit en snij de stelen en bladeren vervolgens in brede (voor koken) of smalle (voor salade) repen. + lees meer

Oosterse roerbak met boomstammetjes

3 el olie 1 schaal boomstammetjes (4 stuks) 300 g mienestjes (pak 500 g) 1 paksoi 1 ui (in partjes) 1 groene paprika (in stukjes) 1 bakje cherry tomaten ((250 g), gehalveerd) 150 ml wok essentials (ketjap-s... bekijk recept »

Thaise kipcurry

3 sjalotten 1 Shanghai paksoi 2 eetlepels olie 1 schaal kipfilet in blokjes (ca. 300 g) 2 eetlepels groene Thaise currypasta (pot a 225 g) 1 zak gebroken sperziebonen (250 g) 200 ml kokosmelk 2 eetlepels vissaus ½ ... bekijk recept »

Sesamrijst met casselerrib en paksoi

1 pak gele rijst (325 g) 3 eetlepels sesamzaad 3 eetlepels olie 2 cm verse gemberwortel (geraspt) 2 struikjes paksoi (in grove repen) 3 eetlepels lichte sojasaus 50 g cashewnoten 250 g casselerrib ((vleeswaren), op k... bekijk recept »

Paksoi met gember

2 eetlepels zonnebloemolie 3 bosuitjes 1 teen knoflook 2 cm verse gember (geschild en fijngesneden) 1 stronk paksoi1. Verhit 2 el zonnebloemolie in een wok. Roerbak op hoog vuur 3 in schuine stukjes gesneden bosuitjes, 1 in dunne plakjes... bekijk recept »

Babi pangang express

300 g witte rijst 350 g speklapjes tandoori 1 struik paksoi 2 el oosterse wokolie 350 g atjar tjampoer 240 ml wok essentials sweet& sour 3 tl sambal oelek1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af, doe terug in de ... bekijk recept »

Roerbakmie met zalm en paprika

300 g Honig roerbakmie 2 el zonnebloemolie 350 g wokzalm Thaise curry 1 paksoi 1 rode paprika 5 el chilisaus sweet chili (fles 700 ml) 1 wok1. Bereid de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een wok. Bak de wokzalm al ... bekijk recept »

Vispakketje met paksoi en kokos

1 struik paksoi, in reepjes 300 g pangasiusfilet, in 4 stukken 1 rode ui, in halve ringen 1 pakje kokosmelk (200 ml) 1 pakje eiernoedels (250 g) 2 el olie 2 el sojasaus 1. Verwarm de oven voor op 200 ºC. Verdeel de helft van de paks... bekijk recept »

Koolvis in kruidige limoensaus met rijst

300 g witte rijst (zak 1 kg) 1 blikje ananasschijven (op sap (432 g), in stukjes) 100 ml wok essentials (Lime & Spice Seafood (flesje 240 ml)) 1 pakje koolvisfilet (graatvrij (400 g, diepvries)) 2 el olie 1 paksoi (... bekijk recept »

Thaise rode curry met varkenshaas

500 g varkenshaas 3 cm verse gember 300 g pandanrijst 2 el zonnebloemolie 2 rode uien 1 rode paprika 1 gele paprika 1 paksoi 200 g taugé 200 ml roerbaksaus rode curry 400 ml kokosmelk 1 wok1. Meng het vlees met de gember en marineer... bekijk recept »

Gevulde paksoibladeren met currygehakt

2 struiken paksoi gewassen zout 4 el plantaardige olie 1 ui fijn gesnipperd 300 g rundergehakt 3 el currypoeder (hot) 3 bosui grof gesneden peperVerwarm de oven voor op 175°C. Snijd de onderkant van de paksoi. Verwijder de stelen van 8 grote blader... bekijk recept »

Pagina 3 van 57