563 recepten met paksoi
Paksoi is een koolsoort die oorspronkelijk uit Azië komt. Het is een niet sluitende bladkool met knapperige witte stelen en nerven en grote dondergroene bladeren. Paksoi heeft geen typisch koolsmaak, het smaakt eerder wat pittig. Was de paksoi stelen met bladeren eraan in ruim water snijd het harde deel van de stronk eruit en snij de stelen en bladeren vervolgens in brede (voor koken) of smalle (voor salade) repen. + lees meer2 el olie 4 el ketjap manis 2 limoenen (geperst) 1 schaal varkensfiletlapjes à la minute (ca. 360 g) 1 pak mihoen (250 g) 3 el cashewnoten (ongezouten, grofgehakt) 1 struik paksoi ((ca. 700 g), gewassen)1. Maak in... bekijk recept »
3 teentjes knoflook 200 ml olijfolie 400 g gepelde en schoongemaakte gamba's 100 g rijstmie 1 prei 1 winterpeen 1 rode paprika 1 rode ui 1 komkommer 1 paksoi 4 el sweet chilisaus 100 g gezouten cashewnoten 200 ml azijn 250 g suiker 1 tl sa... bekijk recept »
2 x 2 biefstukken 4 eetlepels Thaise rode currypasta (zakje 70 g) 5 eetlepels rijstolie 250 g Chinese (eiermie) 1 limoen 6 tasty tom tomaten (gehalveerd) 3 tenen knoflook (in dunne plakjes) 1 struik paksoi (in b... bekijk recept »
200 g mihoen 1 limoen 3 el zonnebloemolie 1 rode paprika 1 gele paprika 1 rode ui 100 g paksoi 100 g julienne wortel 3 el sesamolie 3 el sojasaus 0,5 tl chilipoeder1. Bereid de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Boen de limoen... bekijk recept »
1 rode ui 1 rode peper 1 struikje paksoi 2 eetlepels roerbakolie 100 g gegrilde kipfilet (vleeswaren) 1 zak verse Thaise kippensoep (400 ml) 50 g Chinese mie (pak a 250 g) ½ zakje verse koriander (a 15 g)1. Ui p... bekijk recept »
2 groentebouillontabletten 2 el vissaus (flesje 250 ml) 2 el boemboe rode curry (bakje 100 g) 3 el lichte basterdsuiker 2 el Japanse sojasaus (flesje 250 ml) 1 limoen (uitgeperst) 250 g winterpeen 1 schaal oesterzwam... bekijk recept »
1 limoen (schoongeboend en schil geraspt) 1 teen knoflook (geperst) 5 el olie 1 schaal kipdrumsticks (ca. 575 g) 1 blik kokosmelk (400 ml) 300 g witte rijst 2 struiken paksoi (in repen) 2 tl sambal1. Verwarm de ... bekijk recept »
5 tamme eendenborsten Chinees 5-kruidenpoeder 100 ml ketjap manis 3 el sojasaus 3 el honing Vijfkruiden-eendSnijd het vet van de eendenborsten kruislings in. Let daarbij op dat je niet in het vlees snijdt maar alleen in de vetla... bekijk recept »
2 struiken paksoi gehalveerd 150 g doperwten (ontdooid) zout 2 el olijfolie 100 g ontbijtspek in reepjes gesneden 2 el witte wijnazijn 1 sinaasappel schoongeboendLeg de paksoihelften naast elkaar in een stoompan. Verdeel de erwten erover en bestrooi... bekijk recept »
300 g fijne mienestjes 250 g kastanjechampignons 1 paksoi 3 el zonnebloemolie 400 g tofu 6 el woksaus teriyaki-honing1. Bereid de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de champignons in vieren, was de paksoi en snijd in stukke... bekijk recept »