1000 recepten voor pasta
300 g fusilli (zak 500 g) 240 g zwarte olijven zonder pit (potje 240 g) 4 tenen knoflook 1 el olijfolie 300 g gerookte kipfiletreepjes 600 g bladspinazie (zak à 300 g) 125 ml kookroom light (flesje à 250 ml)1. Kook de ... bekijk recept »
200 gram macaroni grande (zak a 500 g) 2 eetlepels olijfolie 1 zak panklare spinazie (300 g) 150 gram magor (kaas) 1/2 bekertje crème fraîche (a 125 ml)1. In pan ruim water met zout aan de kook brengen. Macaroni in ca. 8 m... bekijk recept »
300 g penne rigate (pasta, zak 500 g) 2 pakken tuinbonen (fijn (a 300 g, diepvries)) 1 el olie 2 uien (grof gesnipperd) 1 pakje mix voor pasta carbonara (saus, 65 g) 500 ml melk 2 pakjes schouderham (dikke plak (a... bekijk recept »
350 g gebroken sperziebonen 300 g tagliatelle all'uovo 200 g sugar snaps 1 el olijfolie 300 g spinazie 2 eieren 150 ml kookroom 90 g pesto alla Genovese1. Verwijder de steelaanzet en puntje van de sperziebonen. Kook de tagliatelle samen... bekijk recept »
400 g penne rigate 400 g artisjokharten 370 g tonijn in olijfolie (blikje à 185 g) 225 g Napoletanasaus met basilicum (bakje) 70 g rucola1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Laat de artisjokharten uitl... bekijk recept »
300 g paglia e fieno (2 kleurige lintpasta, zak a 500 g) 1 schaaltje kipfilet (ca. 350 g) 1 potje pesto peperoni (185 g) 3 eetlepels pijnboompitten 2 zakken driekleuren paprika (rood, groen en geel) 2 eetlepels olijfolie... bekijk recept »
150 g penne 400 g tastytomtomaten 1 rode peper 1 teen knoflook 2 tl Provençaalse kruiden 2 bosuitjes 150 g achterham1. Kook de penne in ruim kokend water in 12-14 min. beetgaar. Snijd de tomaten in stukjes. Snijd het steeltje van de rode ... bekijk recept »
400 g gigli met zongedroogde tomaten (zak a 500 g) 1 citroen 450 g verse kabeljauwfilet 2 pakken groene groentemix (stoomgroenten, diepvries, a 300 g) 3 el bloem 100 ml olijfolie met basilicum (fles a 250 ml) 1 zakje verse ... bekijk recept »
300 g penne 2 courgette (gele) 2 el olie ½ tl gedroogde salie 125 ml crème fraîche ½ citroen 200 g gerookte zalmsnippers1. Kook de pasta gaar volgens de aanwijzing op de verpakking. 2. Snijd de courgette in dunne plakjes. V... bekijk recept »
400 g spaghetti 500 g sperziebonen 140 g tapenade van zwarte olijven (potje) 250 g mozzarella (zakje à 125 g) 15 g basilicum (zakje)1. Kook spaghetti in ruim kokend water volgens de aanwijzing op verpakking beetgaar. Verwijder ... bekijk recept »