Groene pasta met groenten

4
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwijder de steelaanzet en puntje van de sperziebonen. Kook de tagliatelle samen met de sperziebonen beetgaar in de kooktijd van de pasta. Voeg na 3 min. de sugar snaps toe. Laat de tagliatelle en de groenten uitlekken in een vergiet.
  • 2 Verhit de olie in een wok, voeg 250 g spinazie (per 4 personen) toe en roerbak tot deze is geslonken. Klop de eieren los met de kookroom en de pesto en schep dit door de spinazie. Warm het 3 min. door, totdat de eieren gestold zijn.
  • 3 Schep het spinaziemengsel en de rest van de rauwe spinazie door de tagliatelle en groenten. Breng op smaak met peper en zout. Serveer in diepe borden.

Groene pasta met groenten is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalenrisotto met groene groente
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept