Pasta met spinazie en magor
3
sterren op basis van
3
stem(men)
person
4
timer
15 min
restaurant
Hoofdgerecht
link
Albert Heijn
print
Ingrediënten
200 gram macaroni grande (zak a 500 g)
2 eetlepels olijfolie
1 zak panklare spinazie (300 g)
150 gram magor (kaas)
1/2 bekertje crème fraîche (a 125 ml)
Bereiding
In pan ruim water met zout aan de kook brengen. Macaroni in ca. 8 minuten beetgaar koken. Intussen in pan olie verhitten. Spinazie in ca. 4 minuten al omscheppend laten slinken. Magor in blokjes snijden. Spinazie uit pan nemen en grof hakken. Magor en crème fraîche in zelfde pan doen en ca. 4 minuten verhitten tot kaas gesmolten is. Spinazie erdoor mengen en nog 1 minuut meewarmen. Op smaak brengen met zout. Macaroni afgieten. Macaroni en spinazie-kaassaus over twee diepe borden verdelen. Royaal peper erboven malen.
Pasta met spinazie en magor is een recept van
Albert Heijn
Receptenzoeker
search
Dit vind je misschien ook lekker
Pasta met schnitzelreepjes en kaassaus »
Pasta met champignons en pijnboompitten »
Zalm met spinaziepasta »
Driekazentosti »
Kruidige pasta met geitenkaas »
Pittige pasta met salami »
Pasta met rode zalm »
Pasta met tomaten-vissaus »