1000 recepten met ricotta
16 rolletjes cannelloni 2 paprika’s (rood & groen) 1 rode ui 2 eetlepels Solo vloeibaar 300 g gehakt 250 g ricotta 1 Knorr Bouilllonketeltje Vlees 1 brik tomatenpassata 1 eetlepel gedroogde Italiaanse kruiden 75 geraspte kaas (Emmentaler of Goudse)... bekijk recept »
300 g pasta (lasagnette) 1 honingmeloen plakjes pancetta of speck 1 potje ricotta witte balsamicoazijn extra vergine olijfolie 2 el Solo Vloeibaar Voor de gremolata: 0.5 biocitroen 1 handvol platte peterselie 1 teentje knoflook grof zeezout1. Ve... bekijk recept »
200 g diepvriesspinazie 75 g pijnboompitten 200 g verse lasagnevellen 400 g ricotta (of Cottage Cheese) 100 g geraspte Parmezaanse kaas 100 g geraspte Goudse kaas 1 dl light room 2 eieren zout, peper Solo Vloeibaar (om in te vetten) 1 bol mozza... bekijk recept »
12 gedroogde cannelloni 4 el olijfolie, invetten en bestrijken 25 g boter 450 g gemengde wilde paddenstoelen, fijngesneden 1 teen knoflook, fijngesneden 75 g vers broodkruim 150 ml melk 225 g ricotta 125 g Parmezaanse kaas, versgeraspt Zout en pe... bekijk recept »
4 vellen lasagne 4 sneden Italiaanse of Parmaham 75 g bladspinazie 1 courgette 330 g witte asperges 250gr ricotta 1 sjalot, 1 eetlepel olijfolie, 1 eetlepel boter, ¼ bouillonblokje met tuinkruiden peper en zout 8 blaadjes verse basilicum 1. voor... bekijk recept »
4 verse lasagnevellen 1 el zeezout 2 courgettes 2 el ricotta 2 el parmezaan 1 ei gemalen zout en zwarte peper 1 pot (300gr) pastasaus bv heinz traditional 100 gram geraspte mozzarella basilicum 1. verwarm de oven voor op 200¨°C. Zet een pan gevul... bekijk recept »
8 VERSE LASAGEVELLEN 400 GR RICOTTA 200 GR RAUWE HAM 2 EIEREN 100 GR VERSE SPINAZIE 1 UI 3 DL TOMATENSAUS 1 TEENTJE KNOFLOOK 2 EL OLIJFOLIE 150 GR GEMALEN PARMEZAAN 2 EL GESNIPPERDE BIESLOOK 2 EL GEHAKTE BLADPETERSELIE NOOTMUSKAAT PEPER EN Z... bekijk recept »
4 plakjes bladerdeeg olie 3 zongedroogde tomaatjes op olie 1 bol mozzarella 2 eieren 1 el pesto 150 gr ricotta 50 gr geraspte parmezaanse kaas bloem en zwarte gemalen peper naar smaak1. Neem bij voorkeur roomboterbladerdeeg uit de diepvries. Laat ... bekijk recept »
1 eetlepel olijfolie 4 blaadjes gelatine 200 ml verse sinaasappelsap/aardbei 16-20 lange vingers 3 eier dooiers 100 gram suiker 250 gram ricotta 200 ml slagroom 250 gram aardbeien 2 el pijnboompitten, geroosterd 1. Vet de rand van de springvorm du... bekijk recept »
x Voor de taart : 250 gram Petit-Beurre 100 gram boter 250 gram verse witte kaas 250 gram ricotta 1 x citroen 1 dl water 180 gram kristalsuiker 7 blaadjes gelatine (van 2gram) 2 dl slagroom x Voor de saus : 1 x citroen 250 gram frambozen (vers of... bekijk recept »