1000 recepten met melk
-1 kg pompoen (geschildontzaad en in grove dobbelstenen) -1/2 venkelknol -1/2 liter groentebouillon -500 g zeeduivel -1/2 liter melk -flinke klont boter -zout en vers gemalen zwarte peper -pocheer de vis in de melk gedurende 10 min, tot hij net gaar ... bekijk recept »
-1 kg pompoen (geschildontzaad en in grove dobbelstenen) -1/2 venkelknol -1/2 liter groentebouillon -500 g zeeduivel -1/2 liter melk -flinke klont boter -zout en vers gemalen zwarte peper -pocheer de vis in de melk gedurende 10 min, tot hij net gaar ... bekijk recept »
-1 kg pompoen (geschildontzaad en in grove dobbelstenen) -1/2 venkelknol -1/2 liter groentebouillon -500 g zeeduivel -1/2 liter melk -flinke klont boter -zout en vers gemalen zwarte peper -pocheer de vis in de melk gedurende 10 min, tot hij net gaar ... bekijk recept »
-1 kg pompoen (geschildontzaad en in grove dobbelstenen) -1/2 venkelknol -1/2 liter groentebouillon -500 g zeeduivel -1/2 liter melk -flinke klont boter -zout en vers gemalen zwarte peper -pocheer de vis in de melk gedurende 10 min, tot hij net gaar ... bekijk recept »
250 g ronde rijst (risottorijst) 1,5 l volle melk 60 cl water 120 g suiker 1 el boter 50 ml room 1/2 el oranjebloesemwater 1/2 tl kaneelpoeder snufje zout Voeg alle andere ingredienten toe en laat de rijst verder koken op het laagste vuur tot de rijs... bekijk recept »
4 witte boterhammen.1 dl.melk.100 gram geraspte kokos.1/2 tot 1 theelepel kaapse kerriepoeder. Verwarm de oven voor op 175 graden.Snijd de korstjes van het brood en snijd het brood in reepen van ongeveer 1.5~2 cm. dik.Schenk de melk in een diep bord.... bekijk recept »
450 g bloem4 el bakpoeder1 kl zout2 kl suiker4 eieren (losgeklopt)50 g zachte boter (extra om te bakken)600 ml melk (of karnemelk)150 g chocoladepellets200 g pure chocolade2 el melkvloeibare honing1. Meng de bloem met bakpoeder, suiker en zout in een... bekijk recept »
150 g bloem (voor de soezen)2.5 dl melk (voor de soezen)100 g boter (voor de soezen)5 eieren (voor de soezen)zout2 eieren (voor de banketbakkersroom)75 g griessuiker25 g vanillepuddingpoeder25 g bloem (voor de banketbakkersroom)1 vanillestokje0.5 l m... bekijk recept »
1 zakje puddingpoeder (Imperial)750 ml melk (voor de pudding)75 g suiker (voor de pudding)250 g zelfrijzende bloem50 g kristalsuiker1 pakje vanillesuiker50 g boter7 dl melk2 el bier4 eieren1. Maak de pudding. Los het puddingpoeder op in een klein bee... bekijk recept »
500 ml melk2 eieren4 eidooiers1 vanillestokje1 kaneelstokje175 g suiker1. Giet de melk in een pannetje. Snij het vanillestokje open, schraap er het merg uit en doe het bij de melk. Doe er ook het stokje in en breng aan de kook. Breng ook een pan met ... bekijk recept »