1000 recepten met kwark
140 gram tonijn (blikje) 200 gram magere kwark peper zout enkele druppels tabasco vers bieslook 1/2 struik bleekselderij 1 gele paprika 1 rode paprika 200 gram bloemkool. Giet de tonijn af en vermeng hem met de kwark. Klop het mensgel in een ... bekijk recept »
450 gr. kwark0,25 l. slagroom2 zakjes vanille suiker1 ons basterdsuikercitroensap1 blikje mandarijnen9 blaadjes gelatinelange vingers Hulpmiddelen Springvorm. Hulpmiddelen - Springvorm. Bereidingswijze Week de gelatineDe kwarkvanillesuikerbasterdsui... bekijk recept »
250 gram kwark 5 halve perziken zakje amandelschaafsel (50 gram) suikerKlop de kwark los en voeg de suiker naar behoefte toe. Verdeel de kwark over 5 dessertschaaltjes en laat ze in de koelkast een poosje lekker koud worden. Rooster het amandelschaaf... bekijk recept »
4 aardappelen2 takjes basilicum200 g geitenkaas300 g plattekaas3 el room150 g kerstomaten50 g rucola2 el balsamicoazijn3 el olijfoliepeperzout1. Verwarm de oven voor op 220° C. 2. Kook de aardappelen gaar in gezouten water. Giet ze af en laat ze ... bekijk recept »
8 grote plakken rauwe ham1/2 zak rucola (ca. 40 g)200 g milde of Franse magere kwark (Melkan)1 pot gesneden knolselderij, uitgelekt125 g blauwe druiven, gehalveerd1 citroen, in partjes1. Leg de plakken ham naast elkaar op een plank. Snijd de helf... bekijk recept »
20 g Becel Gold 1 koffielepel mierikswortel 2 sneetjes meergranenbrood 15 radijzen 4 soeplepels bieslook en een paar takjes voor de afwerking 250 g light kwark versgemalen peper versgemalen zout 2 bladeren Romeinse sla 1. Meng de Becel Gold met d... bekijk recept »
300 gr Nutellachoco 15-25 droge koekjes (bv. Soldatenkoeken of Vitabis) 500 gr kwark/ plattekaas 250 gr suiker 250 ml room (om op te kloppen) 1 potje originele Philadelphia 2 pakjes gelatine 1 sap van een citroen 1. BENODIGDHEDEN: stevige diepvrie... bekijk recept »
8 bitterkoekjes 5 el amaretto kaneel naar smaak 125 ml slagroom 2 el suiker1. Besprenkel de bitterkoekjes met de helft van de likeur. 2. Klop de slagroom stijf met de suiker en kaneel. 3. Roer de kwark los met de slagroom en voeg de rest van de Amar... bekijk recept »
450 gr kwark 4 eetl keukenstroop en 4 kaneelbeschuitjes1. laat de kwark uitlekken en schik nadien in 4 kommetjes2. giet er de stroop over en versier met een kaneelkoekje3. heeeeeeel snel en lekker! bekijk recept »
500 gr kwark 400 gr frambozen 1 citroen 2 eiwitten 6 soeplepels fijne suiker 150 ml room frambozencoulis1. Doe een dag op voorhand de kwark in een zeef boven een kom. Zet in de koelkast en laat hem een nacht uitlekken.2. Zet een derde van de fram... bekijk recept »