1000 recepten met kwark
350 g kwark- 2 zakjes vanillesuiker- 75 g kristalsuiker- 4 blaadjes witte gelatine- 2 dl slagroom- 4 eetlepels volle melk- 500 g frambozen- 5 eetlepels frambozenlimonadesiroop- 2 eetlepels witte basterdsuiker Week de gelatine 10 min. in koud water. K... bekijk recept »
ongeveer 200 gr. biskwietjes 75 - 100 gr. boter of margarine 8 blaadjes witte gelatine 750 gr kwark 1 pakje vanillesuiker 250 gr. abrikozenjam 250 cl. slagroom 1 groot blik abrikozen (netto 820 g) De kwark met de jam en de vanillesuiker goed mengen... bekijk recept »
¿ 4 bananen ¿ ½ eetlepel koekkruiden ¿ 2 eetlepels suiker ¿ 100 gram boter ¿ wat versgemalen peper ¿ 400 gram kwark ¿ 2 zakjes vanillesuiker ¿ aluminiumfolie Leg de pakketjes 10 minuten op de bakp... bekijk recept »
1/2 liter vanillevla 225 g kwark 1 pot (ca. 350 g) kersen zonder pit 2 el kersenjam. Hulpmiddelen Geen bijzondere. Hulpmiddelen - Geen bijzondere. Bereidingswijze Klop de kwark en de vla goed door elkaar. Laat de kersen goed uitlekken en roer dan de... bekijk recept »
100gr. volkorenmeel1theel. bakpoederzout1 ei1/4 ltr. halfvolle meelk4 eetl. margarine150 gr. aardbeien( +4 voor garnering )150 gr. magere kwark1 eetl. aardbeiensiroop. Doe het meel,bakpoeder en het zout in een kom en voeg het ei en een deel van de me... bekijk recept »
1/5 liter witte druivensap 500 gram vanille kwark (bakje) 6 blaadjes witte gelatine 1 zakje vanille suiker Bereidingswijze Week de blaadjes gelnatine vermeng met de druivensap en voeg de kwark toe. Aflaten koelen en in de vorm gieten. Serveertips Gar... bekijk recept »
- 250 ml. slagroom - 3 eetlepels suiker - 250 ml. kwark - 1 eetl. sinaasappellikeur - 2 bananen in plakjes - 4 eetl. bruine suiker - 1 scheut rum - 4 lange vingers (decoratie) - Slagroom stijf kloppen met de 3 eetl. suiker - Lepel de slagroom door de... bekijk recept »
2 eetlepels bananenjam 2 kanelly's ? l vanillevla 1 eetlepel rum 1 eetlepel bruine basterdsuiker kaneel. De grill voorverwarmen op de hoogste stand. In elk soufflepotje een eetlepel bananenjam scheppen en dit over de bodem verdelen. Boven elk po... bekijk recept »
100 gr magere kwark 4 eetl Parmezaanse kaas 4 halve perziken uit blik tabasco geschaafde amandelen enkele blaadjes sla De kwark vermengen met de kaas en een scheutje van het perziknat. Op smaak brengen met tabasco. Met dit kwarkmengsel de perzikhelft... bekijk recept »
200 gr. magere kwark - 40 gr. - bloem - 2 losgeklopten eieren - 1 theel.vanille-essence - kaneel - 40 gr. rozijnen - 1 eetl. margarine. Voorbereiding Meng alle ingredienten behalve de magarine. Bereidingswijze Bak van het deeg zes pannekoekjes in de ... bekijk recept »