1000 recepten met kwark
4 el tarwebloem 1 ei mespunt zout 1 klein flesje bier of sparood wat olie of boter 200 gr. kwark een handje rozijnen 2 el vloeibare honing Doe voor het beslag, de tarwebloem,ei en zout in een kom en meng het bier/spa rood door todat je een dun beslag... bekijk recept »
300g harde broodjes of witbrood2 eieren1/4l melkzout300g zachte kwark100g poedersuikergeraspte schil van een halve citroen20g rozijnen100g roomboter15g vanillesuiker De gesneden broodjes met een ei mengen en in de melk laten weken.De kwark met het tw... bekijk recept »
8 grote tomaten 250 gr (evt. magere) kwark zout peper 100 gr oude geraspte kaas (of evt. een pittige 20plus / 30plus geraspte kaas) 2 eetl dille 2 eetl peterselie 2 theel oregano Snij het kapje van de tomaten en hol de tomaten uit, waarna de binnenka... bekijk recept »
500 gr. aardappelen1 liter lichte runderbouillon100 gr. kwark2 el. creme fraiche2 el. geraspte mierikswortel (potje)dille (vers of diepvries)zout/peper. Roer de kwark los met de creme fraiche. Voeg wat hete bouillon toe en meng alles. Pureer de aarda... bekijk recept »
> 4 ZOETZURE APPELS 1 EETLEPEL CITROENSAP 50 G BRUINE SUIKER KANEEL 4 EETLEPELS KWARK 0,5 LITER SLAGROOM 1 EIDOOIER 0,5 EETLEPEL MAIZENA 0,5 LITER MELK. Schil de appels en verwijder de klokhuizen. Zet ze op een stuk aluminiumfolie en besprenkel ze me... bekijk recept »
150 g diepvries bladerdeeg2 eieren75 g suiker2 zakjes vanillesuikersap en geraspte schil van een 1/2 citroen200 g Huttenkase of magere kwarkboter om in te vetten1 ei30 g boter30 g suiker30 g bloem. Splits de eieren.Klop de dooiers met suiker en vanil... bekijk recept »
100 gram (oud) witbrood3 sjallotten2 teentjes knoflook1/2 theelepel cayennepeper2 theelepels paprikapoeder2 theelepels oregano1,5 theelepel gemalen komijn(djinten) 1-2 theelepels zout,1 ei500 gr. mager rundergehakt200 gram magere kwark. Oven voorverw... bekijk recept »
1 kaneel stokje - ? l druivensap - allesbinder - 225 gr. magere kwark. Voorbereiding Week de tutti-frutti met het kaneelstokje ca. 8 uur in het druivensap. Breng het druivensap aan de kook en laat de tutti-frutti in ca 30 min gaar worden. Bind het vo... bekijk recept »
- 175 gr tarwebloem - 50 gr koude roomboter of margarine - 100 gr koude magere kwark Hulpmiddelen weegschaal eetlepel mengkom Hulpmiddelen - weegschaal eetlepel mengkom Voorbereiding - Bereidingswijze 1 Kneed de ingredienten snel tot een glad deeg... bekijk recept »
4 citroenen 300 gr. suiker 10 blaadjes witte gelatine 25 gr. boter 200 gr. bastognekoeken 500 gr. magere kwark 250 ml. slagroom Hulpmiddelen Pan kom springvorm van 22 of 24 cm. doorsnee Hulpmiddelen - Pan kom springvorm van 22 of 24 cm. doorsnee Ber... bekijk recept »