1000 recepten met kwark
500 gm rabarber in dunne reepjes 4 eetlepels bruine suiker 1 eetlepel geconfijte gember fijngesneden 2 bananen in dunne plakjes 1 citroensap 1 eetlepel poedersuiker 225 gm kwark 2 eiwitten Kook de rabarber gaar, pureer het en laat het afkoelen. Voeg ... bekijk recept »
6 eetlepels citroensap 2 eetlepels poedersuiker 150 gm kwark 2 eetlepels sinaasappelmarmelade 1 eetlepel sinaasappellikeur 2 rode appels, bijv. red delicious 2 groene appels, bijv. granny smith 1 toefjes citroenmelisse Citroensap en poedersuiker meng... bekijk recept »
2 handperen 50 gm muesli (ongezoet) 100 gm magere kwark 1 boter of margarine De oven voorverwarmen op 200 graden C (gasovenstand 4 - 5). Een ovenvaste schaal invetten met boter. De peren schillen en halveren. Het klokhuis verwijderen. De peerhelften ... bekijk recept »
100 gm magere kwark 4 eetlepel(s) parmezaanse kaas 4 halve perziken uit blik 1 Tabasco 1 geschaafde amandelen 1 enkele blaadjes sla ----QUELLE---- 1 - jantenkate erfasst von *rk* 28.0; 3.02 De kwark vermengen met de kaas en een scheutje van het perz... bekijk recept »
7 plakjes bladerdeeg 500 g kwark 5 eieren 1 el maizena 50 g gesmolten boter 150 g geraspte hollandse geitenkaas Zout Peper 2 tomaten, ontveld, in stukjes 150 g pimentolijven in plakjes Springvorm 24 cm Oven voorverwarmen op 190 graden Deeg uitrolle... bekijk recept »
2 rode paprika's 2 trostomaten in stukjes geneden 1 teen knoflook in plakjes gesneden peper en zout 4 eetlepels magere kwark kruiden naar smaak Verwarm de oven op 140 graden celcius. Was de paprika's voorzichtig zonder de steel te beschadigen en hal... bekijk recept »
250 gr suiker 3 eidooiers 400 gr volle kwark 1 1/2 dl stijfgeklopte slagroom 3 eetlepels tequila 150 gr pure chocolade Extra nodig een vorm met rechte gladde wanden, bakpapier, een grote ijsbolschep De suiker en 4 dl water aan de kook brengen en het... bekijk recept »
75 - 100 gram boekweitmeel 2 eieren Mespunt zout 1/4 liter melk 200 gram magere kwark 2 eetlepels suiker 1 klein potje kersen zonder pit 1 eetlepel maïzena Boter om in te bakken 1 glaasje kersenlikeur Maak een dun beslag van boekweitmeel, eiere... bekijk recept »
400 gr witte aspergepunten 100 gr groene aspergepunten 2 tl zout 4 sneetjes casinobrood 60 gr kwark 2 el room 125 gr champignons 1 bosje dille Boter Witte peper uit de molen Zout 1 ei 3 el room 40 gr geraspte kaas (belegen Goudse of Emmenthaler) Sch... bekijk recept »
75 g blanke rozijnen3 eetl. rum of sinaasappellikeur1 blik mandarijntjes op sap, uitgelekt450 g milde kwark of Franse magere kwark (Melkan)6-8 eetl. (licht)bruine suiker4 ovenvaste schaaltjes, ingevet1. Wel de rozijnen in de rum of likeur. Meng ze do... bekijk recept »