1000 recepten met kwark
1 appel (Granny Smith) 150 ml volle kwark (Franse) 1 mespunt chilipoeder ½ zakje verse koriander ((a 15 g), fijngesneden) 1 zak tortillachips1. Schil de appel en rasp hem grof. Schep de kwark erdoor en breng de dip op smaa... bekijk recept »
1 kg vastkokende aardappelen (schoongeboend) 1 pak sperziebonen (450 g, diepvries) 1 pakje gerookte haringfilet (naturel (200 g)) 1 tl mosterd 2 el mayonaise 2 el magere kwark 1 ui (gesnipperd) 1 zak veldsla (75... bekijk recept »
240 g Bastognekoeken 75 g roomboter 1 pak kwarktaart naturel zonder bodem 400 ml sinaasappelsap 450 g volle kwark 250 ml slagroom 250 g frambozen 1 keukenmachine 1 springvorm ø24 cm 1 mixer1. Maal de bastognekoeken fijn in de keukenma... bekijk recept »
1 struik bleekselderij 60 g walnoten (bakje) 6 plakjes bladerdeeg (diepvries) 2 el olijfolie 4 eieren 200 g volle Franse kwark (bak) 200 g roombrie 1 Granny Smith appel1. Verwarm de oven voor op 200 ºC. Snijd de bleekseld... bekijk recept »
500 g magere kwark 1 zakje vanillesuiker 4 eetlepels donkerbruine basterdsuiker 1 speculaas of bastognekoek (verkruimeld) 250 g aardbeien (kleingesneden)1. Kwark en vanillesuiker door elkaar roeren en in vier glazen scheppen. Baster... bekijk recept »
50 g gepelde pistachenoten 50 ml acaciahoning 4 takjes munt (alleen de blaadjes) 500 g magere kwark 150 g blauwe bessen1. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de pistachenoten op middelhoog vuur in 3 min. goudbruin. Schen... bekijk recept »
1 eetlepel vloeibare honing ½ citroen (geperst) 2 eetlepels olijfolie 1 cm verse gemberwortel (fijngesneden) ½ theelepel kaneelpoeder 1 grote winterpeen (geraspt) 50 g blanke rozijnen 8 shoarmabroodjes 1 ei&nb... bekijk recept »
12 lange vingers 4 blaadjes witte gelatine 200 ml vers sinaasappelsap 100 g suiker 150 g volle kwark 250 ml slagroom 50 g witte chocolade 1 el poedersuiker 1 stuk vershoudfolie 1 taartvorm 1 lint1. Bekleed de vorm royaal met vershoudfolie e... bekijk recept »
1 blik halve perziken in nectar (420 g) 250 g volle kwark (naturel) 50 g witte basterdsuiker1. Perziken laten uitlekken. 1 halve perzik in 4 schijfjes snijden en achterhouden. Rest van perziken pureren. Kwark, perzikpuree en suiker goed... bekijk recept »
400 g stevige appels (bijv. elstar) 1 eetlepel citroensap 2 eetlepels zoetstof in poedervorm (pot a 75 g) 100 g bramen 200 g Franse (magere kwark (pot a 500 g)) 1/2 theelepel kaneelpoeder1. Appels schillen en in partjes snijd... bekijk recept »