1000 recepten met kwark
250 g volle kwark Spaanse sinaasappel (beker 450 g) 100 g suiker 1 zakje vanillesuiker 3 eieren 4 ovenvaste schaaltjes (inhoud 100 ml) 1 ovenschaal of braadslede 1 aluminiumfolie 1 crèmebrûléebrander of ovengrill1. Verwarm ... bekijk recept »
2 rode paprika's 2 eetlepels zonnebloemolie 2 dikke plakken boterhamworst (bedieningsafdeling, a 100 g) 6 eieren (M) ½ beker magere kwark (a 500 g) 150 g tuinerwten (diepvries) ½ zakje gemalen oude kaas (a 15... bekijk recept »
½ ananas 4 eetl limoncello (citroenlikeur) 12 chocolade zoenen 250 gr kwark 150 gr Griekse yoghurtSnijd de ananas in kleine stukjes en meng in een kom met de limoncello. Zet zolang in de koelkast. Meng de kwark met de Griekse yoghurt. Snijd het wa... bekijk recept »
2 eetlepels zonnebloemolie 1 rode ui 300 g tijgergarnalen (diepvries zak a 500 g) 3 theelepels kerriepoeder 2 rode puntpaprika's 4 eetlepels mayonaise (pot a 650 g) 4 eetlepels magere kwark (Frans (bak a 500 g)) 1 eetlepe... bekijk recept »
2 kiwi's 1 banaan 4 plakken cake 4 eetlepels sinaasappelsap 350 g magere fruitkwark aardbei (beker à 500 g)1. Kiwi's schillen, 4 mooie plakjes eraf snijden en rest in stukjes snijden. Banaan pellen en in plakjes snijden. Kiwistukjes over... bekijk recept »
1 sinaasappel 4 kiwi's 2 bananen 1 eetlepel citroensap ½ beker vanillekwark (a 500 g)1. Sinaasappel schoonboenen onder stromend water. Dunne snippers van sinaasappelschil schillen. Sinaasappel uitpersen. Kiwi's schillen en in plakje... bekijk recept »
1 zakje hazelnoten (65 g) 200 g bloem zout 125 g koude boter of margarine 300 g magere kwark 1 zakje verse peterselie (30 g) 175 g parrano (kaas (stukje)) 3 eieren peper 250 g chorizo (stukje) 1 zakje gesneden ... bekijk recept »
250 g bloem 1 tl bakpoeder 200 g witte basterdsuiker 125 g koude boter 5 eieren 1 mespunt kaneel 2½ el Pernod (slijter) 1 citroen 8 g vanillesuiker (zakje) 300 g halfvolle kwark 250 g roomkaas 3 el maizena1. Zeef ... bekijk recept »
500 g volle kwark (beker) 1 zakje vanillesuiker 2 perziken 2 el gembersiroop 125 g frambozen1. Verdeel de kwark over 4 kommen of diepe borden. Bestrooi met de vanillesuiker. 2. Was en halveer de perziken. Verwijder de pitten. Snijd de perziken in... bekijk recept »
2 plakjes bladerdeeg 1 eiwit 1 vanillestokje opengesneden 1 bekertje crème fraîche (à 125 g) 300 g volle Franse kwark 2 el poedersuiker 2 bakjes bramen (à 150 g)Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien op kamertemperatuur. Verwarm de oven voor tot 200 º... bekijk recept »