1000 recepten met kaas
1 liter tomatensap 6 eetlepels maïzena 2 tomaten- of kruidenbouillontabletten 4 eetlepels fijngehakte peterselie 6 eetlepels platte kaas(kwark) 2 eetlepels kookroom of koffiemelkVerwarm 8 dl tomatensap; roer van de rest een papje met de maïzena en bi... bekijk recept »
Nodig: 1 blik maïskorrels 1 ui fijngesnipperd 1 thl kerriepoeder 30 gr bloem 30 gr boter 3/4 l kippenbouillon 25 cl koffiemelk 4 el gehakte peterselie 50 gr gemalen kaas peper en zoutverhit de boter in een ruime pan, fruit hierin de uisnippers en roe... bekijk recept »
Voor 4 personen: 1 stengel bleekselderij 1/4 knolselderij 50 gr peultjes 8 of 12 broccoliroosjes 4 gekookte artisjokbodems 1/4 komkommer 100 gr Parrano Originale kaas 100 gr Robusto kaas 2 el pijnboompitten 8 of 12 zwarte olijven 1 el gesnipperde bie... bekijk recept »
Voor 4 personen:3 el boter(vloeibaar)4 kabeljauwmoten van 3 cm dikkaas in sneetjes4 appelen in schijfjeskervelkerriepeper en zout- Smeer een ovenschotel in met de vloeibare boter. - Leg de moten in de schotel en kruid met peper een weinig zout en de ... bekijk recept »
Nodig voor 1 persoon: 200 gram kabeljauwfilet (uit het diepvriespak) mosterd 1 tomaat 1 ui (in ringen) Italiaanse kruiden 40 gram jonge kaas (plakken)Smeer de kabeljauwfilet aan beide zijden in met mosterd. Doe de vis dan in een magnetronschaal en be... bekijk recept »
Voor 4 personen: 4 stukken kabeljauw of vaste witte vis 25 ml room 400 cheddarkaas geraspt (oranje) Graantjes mosterd Dijon mosterd 4 tomaten 4 ovenschoteltjesLeg de kabeljauw of witte vis in de overschoteltjes. Verwarm de over voor op 200°C gedurend... bekijk recept »
voor 4 personen: 1 kuipje kruidenkaas met knoflook 3 grote tomaten 500 gram kabeljauwfilets 1 eetlepel citroensap 2 eetlepels bieslook 200 gram geraspte kaas zout peperVerwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Halveer de tomaten en haal de binnenka... bekijk recept »
Voor 4 personen: 4 dunne grote kalkoenfilets 800 g wortelen 1 bosje waterkers 6 sjalotten 4 sneden jong belegen kaas (Brugge) 100 g verse kaas (Philadelphia) 1 eetl. boter 2 eetl. olijfolie 1,5 dl blond bier (Postel) 2 dl kalfsfond (bokaal) 1 eetl. m... bekijk recept »
Voor 4 personen: 800 gram kabeljauw 250 a 300 gram gerookt spek in sneetjes Peper en zout Boter om te bakken 250 gram gemalen kaas Pakje diepvries roomspinazieDe kabeljauw in stukjes snijden en in het gerookt spek rollen. de rolletjes rustig bakken i... bekijk recept »
3 uien 300 gram worteltjes 300 gram doperwten Zout 3/4 liter melk 2 eetlepels kruidenbouillon poeder 3 eetlepels aardappelmeel 300 gram geraspte oude Goudse kaas 1 eetlepel mosterd Peper, nootmuskaat 12 a 15 lasagne vellen (voorgekookt) 3 eetlepels p... bekijk recept »