1000 recepten met kaas
1 klein stokbrood (eventueel oudbakken)1 grote pot of blik witte bonen (ca. 800 gram) 2 eieren1/8 liter melkzoutversgemalen peper2 eetlepels olie500 gram gemengde gesneden soepgroenten2 teentjes knoflook1 theelepel gedroogde gemengde Italiaanse of Pr... bekijk recept »
Boterham plakken kaasoude kaas is het lekkerst tomaat ketchup provencaalse kruiden/oregano Beleg de boterham met de plakjes kaas. Leg hierop de tomatenplakjes. Smeer er wat ketchup op. Bestrooi het met kruiden. Leg de boterham in de oven. De boterham... bekijk recept »
150 gram zilveruitjes of sjalotjes/ 2 eetlepels arachideolie/ 5 takjes gladde peterselie/ 5 takjes kervel/ 5 sprieten bieslook/ 1 takje tijm/ 250 gram Provencaalse verse geitenkaas/ 75 gram parmezaanse kaasgeraspt/ 75 gram gruyeregeraspt/ 1 ei/ zout ... bekijk recept »
2 theelepel kruiden (Provencaalse) ? 8 plakje rookvlees (grote plakken) ? 1 plakje smeerkaas Roer de kaas met de kruiden doorelkaar tot een spuitklaar geheel. Leg de plakken rookvlees op een snijplank en spuit er een flink wat kruidenkaas op. Rol nu ... bekijk recept »
4 blaadjes brickdeeg 4 tomaten 250 gr champignons 150 gr geraspte kaas 4 schijven spek eigeel solo 1 koffielepel provencaalse kruiden Ontpit de tomaten en snij ze in blokjes Snij de champignons in schijfjes en het spek in blokjes Meng tomaat... bekijk recept »
4 moten zeebaars of kabeljauw van elk 200 gr. ca. 1 eetl. citroensap. zout. peper. 2 eetl. olijfolie2 uien2 knoflooktenen2 thl. provencaalse kruiden25 gr. boter50 gr. witbroodkruim. 30 gr. geraspte oude kaas. enkele partjes citroen van 1 citroen. Bes... bekijk recept »
250 g volkorenbloem, 0.5 zakje bakpoeder, 70 g fijngeraspte Emmentaler, 1 theel provencaalse kruiden, 1/4 theel kummel, 1 theel zout, 1/4 l witbier, 1 eetl melk. Doe de volkorenbloem,bakpoeder,Emmentaler,provencaalse kruiden,kummel en het zout in de... bekijk recept »
Benodigdheden per bonbon: 1 blokje kaas (2 bij 2 cm)1 plak rauwe slagersham of parmaham1 tl. roomkaas1/2 tl provencaalse kruidenpeper Meng de roomkaas met de provencaalse kruiden en breng het mengsel op smaak met wat peper. Leg het blokje kaas in het... bekijk recept »
200 gr kaas 600 gr gehakt 1 ui 1 groene paprika 2 eieren 6 eetlepels paneermeel 1 theelepel zout 3 theelepels Provencaalse kruiden 4 eetlepels olijfolie Snijd de kaas in kleine blokjes. Snipper de ui en de paprika. Breek de eieren in een kom en voeg ... bekijk recept »
200 gram kaas600 gram gehakt1 ui1 groene paprika2 eieren6 eetlepels paneermeel1 theelepel zout3 theelepels Provencaalse kruiden4 eetlepels olijfolie. Snijd de kaas in kleine blokjes. Snipper de ui en de paprika. Breek de eieren in een kom en voeg all... bekijk recept »