1000 recepten met kaas
1 flinke courgette 150 gr rijst 100 gr. blauwe kaasbijv. Roquefort 50 gr. geroosterde casbewnoten 2 eetl. fijngehakte gemengde groene kruiden (diepvries) of peterselie zout en versgemalen peper 2 eetl. versgeraspte belegen Goudse kaas Verwarm de oven... bekijk recept »
- honig mix voor pizzabodem - 1 grote prei - 1 ui (in ringen gesneden) - 1 rode paprika - 1 courgette - 1 pakje Quorn Italiaanse stukjes - 1 ons vers geraspte parmezaanse kaas - 1 ons parrano kaas - 2 blikjes gekruide tomatenblokjes - 2 el oregano... bekijk recept »
1 klein stokbrood (eventueel oudbakken) 1 grote pot of blik witte bonen (ca. 800 gram) 2 eieren 0,25 liter melk zout versgemalen peper 2 el olie 500 gram gemengde gesneden soepgroenten 2 teentjes knoflook 1 tl gedroogde gemengde Italiaanse of Provenc... bekijk recept »
300 gr. abdijkaas, 1 pakje brikdeeg, 1 ei, peper, zout, 1/2 koffielepel Provencaalse kruiden, 1 sla naar keuze of 1 pak gemengde sla Vinaigrette: olie, azijn, zout, peper uit de molen, een mespuntje mosterd. Snijd de kaas in sneetjes en vervolgens in... bekijk recept »
1 grote courgette 1 ui 3 teentje knoflook 3 tomaten 200 gr. rundergehakt 1 theelepel chilipoeder zout & peper 75 gr. geraspte belegen kaas 2 dl. Room Culinair 1 eetlepel tomatenpuree 2 theelepels provencaalse kruiden . Verwarm de oven voor op 200 C.... bekijk recept »
1 grote courgette 1 ui 1 knoflookteentje 3 tomaten 1 eetlepel zonnebloemolie 200 gram rundergehakt 1 theelepel chilipoeder zoutpeper 75 gram geraspte belegen Goudse kaas 2 dl Room Culinair 1 eetlepel tomatenpuree 2 theelepels Italiaanse of Provencaal... bekijk recept »
Provencaalse kaasrollade van ca. 700 gr. kleine ui 40 gr. boter 40 gr. bloem 1/2 l. melk 1/2 dl. witte wijn 50 gr. schouderham 50 gr. oude kaas Boter in een ruime braadpan heet laten worden en de rollade hierin rondom bruin aanbraden. De warmtebron... bekijk recept »
1 grote courgette 1 ui 1 knoflookteentje 3 tomaten 1 eetlepel zonnebloemolie 200 gram rundergehakt 1 theelepel chilipoeder Zout Vers gemalen peper 75 gram geraspte belegen goudse kaas 2 dl room cilinair 1 eetlepel tomatenpuree 2 theelepels italiaans... bekijk recept »
1-2 broccolistronken 300 gr. aardappelschijfjes (uit koelvak) ong. 350 gr. kipfiletreepjes 10 cherrytomaatjes gerapste kaas naar smaak zout en peperprovencaalse kruiden Bak de kipfilet bruin, gebruik zout en peper naar smaak en voeg daarna de voorgek... bekijk recept »
300 gr. broccoli zout 150 gr. gorgonzola (Italiaanse blauwader kaas) 500 gr. gehakt 1 zakje gehaktkruiden 1 tl. provencaalse kruiden. 2 eieren 75 gr. paneermeel boter of margarine om in te vetten.De broccoli in roosjes verdelen en deze in kokend wate... bekijk recept »