1000 recepten met kaas
350 g macaroni grande 3 el olijfolie 600 g Italiaanse roerbakmix 200 g gerookte kipfiletreepjes 1 tl kerriepoeder 4 el tomatenketchup 100 g geraspte belegen kaas1. Bereid de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit in een... bekijk recept »
1 ciabatta (Italiaans brood, 250 g) 4 uien 4 el (olijf)olie 1 tomaat 1 komkommer 1 zak gemengde ijsbergsla (extra (200 g)) 1 el azijn 300 g witte kaas 1 beker croutons (Italiaanse kruiden (75 g))1. Ciabatta volgens gebr... bekijk recept »
1 courgette 225 g doperwten (diepvries) zout 1 bosuitje ½ pakje witte kaasblokjes (a 200 g) 2 takjes munt 1 eetlepel citroensap 4 eetlepels olijfolie (extra vierge) versgemalen peper1. Courgette wassen en in blokjes snijden.... bekijk recept »
4 kropjes little gem olijfolie om te bestrijken 100 ml caesardressing (koelvers of fles) 50 g oude kaas (stukje) 2 eetlepels olijfolie extra vierge1. Snijd een dun plakje van de onderkant maar zorg dat de slakropjes heel blijven. Ha... bekijk recept »
1 zak gekruide ribbel partjes met knoflook en rozemarijn (aardappelen 600 g, diepvries) 400 g hamlappen (in blokjes) 2 el olijfolie 3 uien (in ringen) 1 blikje tomatenpuree (70 g) 2 tl gedroogde oregano 1 komkommer&nbs... bekijk recept »
1 knolselderij (800-900 g) 2 el mascarpone (zachte roomkaas) 50 g oude kaas (geraspt) 2 el olijfolie met truffelaroma1. Snijd de knolselderij in dikke plakken. Schil de plakken, snijd ze in stukjes en was ze. Kook de stukjes knol... bekijk recept »
8 sneetjes bruinbrood 2 eetlepels tapenade van zwarte olijven (potje a 140 g) 4 gegrilde paprika's (rood (potje a 295 )) 1 rode ui (in dunne ringen gesneden) 4 plakken boerenkaas (oud 48)1. Besmeer 4 boterhammen met de zwa... bekijk recept »
4 plakjes bladerdeeg (diepvries, pakje a 10 plakjes) 1 struik bleekselderij 4 grote uien 4 eetlepels zonnebloemolie 1 zakje peen julienne (150 g) oude kaas (Goudse (stuk 200 g)) ½ bakje dadels (zonder pit (bakje a... bekijk recept »
1 bloemkool (in kleine roosjes) 25 g boter 2 el bloem 250 ml halfvolle melk 1 mespunt nootmuskaat1. Kook de bloemkoolroosjes 9 min. in water met zout. Giet af. Verhit de boter in een steelpan. Voeg 2 de bloem toe en roer door. Laat het m... bekijk recept »
1 bos peen (geschrapt) 1 bakje pijnboompitten (80 g) 1 pakje witte kaasblokjes ((200 g), verkruimeld) 1 zakje bosui ((3 stuks), fijngesneden) 4 takjes basilicum (de blaadjes fijngesneden) 40 g boter (gesmolten)... bekijk recept »