Recepten met kaas

1000 recepten met kaas

Kaas

Kaas

Herfstsalade met peer, walnoten en kaas

1/2 zak pommes culinair (zak a 1 1/2 kg, aardappelen) 4 el olijfolie 2 conference peren 1 stukje port salut (50 (185 g)) 1 ui (in halve dunne ringen) 1 bakje walnoten (60 g) 75 ml balsamicodressing (fles 270 ml) ... bekijk recept »

Gegrilde venkel met overjarige Hollandse kaas

2 grote venkelknollen 3 eetlepels olijfolie 1 eetlepel balsamicoazijn 3 eetlepels verse tijm (blaadjes) 100 g overjarige kaas (Hollands (stukje))1. Venkelknollen van boven naar beneden in 4 plakken snijden. Plakken venkel in ruim ko... bekijk recept »

Kaasfondue met Leidse kaas

600 g belegen kaas ((Leidse komijnekaas), grofgeraspt) 300 ml droge witte wijn 1 teentje knoflook 1 el maizena 3 el jonge jenever (slijter) ½ zakje verse bieslook (fijngeknipt) 1 bruin stokbrood (in blokjes)1. In ... bekijk recept »

Pizza met zeefruit en kaas

2 pakken pizza & tomato (a 470 g) 2 uien 8 zongedroogde tomaten in olie 2 bakjes fruits de mer (zeevruchtencocktail, a 150 g) 1 zakje pizzakaas (150 g) 4 eetlepels sladressing knoflook (fles a 270 ml) 1 zak gemengde sl... bekijk recept »

Warme wrap met kaas en bosui

3 bosuien 4 tomaten 4 tortillawraps 100 g geraspte pittige kaas 300 g maiskorrels 100 g botersla (zak) 2 el zoete chilisaus 1 el olie 8 g koriander1. Verwarm de oven voor op 200 ºC. Snijd de bosui in ringetjes en de tomaten in bl... bekijk recept »

Linzensalade met blauwe kaas en vinaigrette

1 ciabatta afbakbrood 800 g linzen (blik à 400 g) 250 g cherrytomaten 250 g kastanjechampignons 2 el olijfolie 100 g eikenbladslamelange 150 g gorgonzola 8 el vinaigrette (basilico)1. Bak de ciabatta af volgens de aanwijzingen... bekijk recept »

Lauwwarme krieltjessalade met kaas

1 duopak krieltjes (700 g) 1 doosje cherrytomaten (250 g) 2 paprika's (geel en groen) 8 el honing-mosterddressing (400 ml) 1 pakje witte kaas (200 g) ½ zakje verse peterselie (a 30 g) 1 zak slamelange&nb... bekijk recept »

Tortelloni verdi met salieboter en Parmezaanse kaas

2 takjes salie (uit bakje Italiaanse kruidenmix) 50 g boter 1 el olijfolie extra vierge 2 pakken tortelloni (verdi (pasta, a 250 g, koelvers)) 75 g Parmezaanse kaas1. Snijd de blaadjes salie in dunne reepjes. Verwarm de boter, olie ... bekijk recept »

Pestospaghetti met tomatensaus en witte kaas

2 uien (gesnipperd) 1 grote wortel (geraspt) 2 el olijfolie 1 blik tomatenblokjes (400 ml) 300 g volkoren spaghetti 4 el groene pesto 100 g witte kaasblokjes1. Ui en wortel 5 min. in olie in braadpan fruiten. Tomaten aan gr... bekijk recept »

Reuzengarnalen met chili en witte kaas

1 zak reuzengarnalen ((500 g, diepvries), ontdooid) 75 g boter 3 tenen knoflook (in plakjes) 1 tl chilipeper (molentje) 1 bakje platte peterselie ((20 g), de blaadjes fijngesneden) 1 pakje witte kaas (200 g)1. Pel d... bekijk recept »

Pagina 20 van 100