744 recepten met gorgonzola
300g tagliatellenaturel (Pastella)2 bosuitjes1 el. olijfolie150 ml. droge witte wijn200 gr. gogonzola (Galbani)200 ml. cr?me fra?che50 gr. pecannoten2 handperenzoutversgemalen peperhandje rucola. Kook de tagliatelle beetgaar.Maak de bosuitjes schoon ... bekijk recept »
300 g groene lintmacaroni 1 potje funghi alla pizzaiola (Granditalia) 100 g Gorgonzola 2 eetlepels pijnboom- of zonnebloempitten versgemalen zwarte peper De lintmacaroni in ruim water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar koken, ... bekijk recept »
250 gram ontbijtspek of bacon 1 kleine krop sla 250 gram Gorgonzolain dunne plakjes 500 gram cocktailtomaatjes 1 bosje water- of tuinkers 2 avocado?s sap van een halve citroen 5 el olijfolie 2 el rode wijnazijn 3 tl honing 1 ? tl mosterd. Rooster het... bekijk recept »
2 (scharrel)kalfsoesterszoutpeperboter om in te bakken. 1 Sjalotje1 el. boter3/4 bekertje slagroom (of slankroom)1/2 glas droge sherry1 teen knoflook u.d.kn.1/2 blokje runderconsomme (of 1/2 bouillonblokje)75 gr. Gorgonzola2 el. gemalen Old Amsterdam... bekijk recept »
Lente-uisoep van....bouillon van de asperges die je gekookt hebt. Slagroompeperzout en minstens 2 el mosterd. Ik gebruik mosterd met knoflook en peterselie maar het mag ook grove mosterd zijn. Voorbereiding Maak de soep volgens gebruiksaanwijzinggebr... bekijk recept »
500 gr kipfilet 1 el kerriepoeder , 800 gr witlof 4 bosuitjes , 200gr champignons 2-3 el olijfolie , 1 bekertje creme fraice(125 ml) , 100 gr gorgonzola of roqeufort , versgemalen peper zout Verhit de helft van de olie in een wok of hapjespan en roer... bekijk recept »
PastaChampignonsKipUiWitte wijn. Tijm Rozemarijn. Zout en peper. Creme fraiche. Magor kaas (Mascapone/Gorgonzola). Pasta ′al dente′ koken in ruim kokend water met zout en olijfolie. Kip met een beetje olie bakken in de wok. Dan Champignon... bekijk recept »
300 g tagliatelle 750 g prei 4 haaskarbonades 50 g boter 1 pot gusto intenso tomaatpaprikachili 100 g blauwaderkaas (bv. gorgonzola) Tagliatelle koken volgens gebruiksaanwijzing. Prei schoonmaken, in ringen snijden en in 5 min. beetgaar koken. Ka... bekijk recept »
300 gram spinazie1 blikje artisjokharten100 gram gorgonzola of een andere blauwe kaas2 tomaten100 gram blokjes mager gerookt spek8 el. zonnebloemolie3 el. witte wijnazijn2 tl. mosterd1 tl. vloeibare honing Bak de spekblokjes knapperig en lichtbruin. ... bekijk recept »
Bakje grote kastanjechampignonsstukje gorgonzolaeen zakje pijnboompitjeswat rucolasla en stokbrood. Bereidingswijze Verwijder de steeltjes uit de champignons en vul de hoedjes met de kaas. Leg de hoedjes op een bakplaat en schuif deze onder de hete g... bekijk recept »