744 recepten met gorgonzola
125 gram donkere rozijnen12 centiliter Poire William likeur100 gram camenbert100gram gorgonzola100gram ricotta100 gram macarpone Meng de 4 kazen in een blender. Vorm de kaas met 2 koffielepeltjes in balletjes en leg deze in de hapjeslepeltjes. Strooi... bekijk recept »
1 kg bloemige aardappelen 150 gr bloem 100 gr griesmeel 150 gr smeerkaas 1 stuk ca 100 gr gorgonzola 100 gr geraspte parmezaanse kaas een flinke hand verse basilicum melk 1 ei Maak met bebloemde handen van het deeg gnoghi balletjes ter grootte van s... bekijk recept »
250 gram verse lintpasta 1 dunne preiolijfolie250 gram gorgonzola250ml kookroom Prei in dunne ringen snijden en in beetje olijfolie zachtjes smoren, kaas in kleine stukjes toevoegen samen met de kookroom. Goed roeren tot de kaas gesmolten is. Intusse... bekijk recept »
1/2 literblik bamboeharten (coeur de palmier) 4 sneetjes wit casino brood 1 pakje Gervais kaas (ik gebruik meestal Mon Chouis makkelijker verkrijgbaar) 1 punt blauwe kaas (het liefst Roquefort of Gorgonzola) l teentje knoflook 1 theelepel gehakte bie... bekijk recept »
1 ui, 1 cm gemberwortel, 1 eetlepel witte wijnazijn, ? eetlepel Dijon mosterd, 4 eetlepels zonnebloemolie en olie voor invetten, 200 g witlof, 100 g gorgonzola, 4 sneetjes zonnepitbrood, 300 g seisoensmelange paddestoelen, zoutversgemalen peper. R... bekijk recept »
1 grotekruimige aardappel walnoten 3 eetlepels Bulgaarse yoghurt 25 gram gorgonzola 1 eetlepel appel 1 eetlepel citroensap Leg de ingeprikte aardappel zonder folie in een magnetronschaal en gaar 5 minuten op 800 watt. Laat 5 minuten nagaren. Snijd d... bekijk recept »
witbrood pastasaus tomaat diverse soorten kaas Maak met kleine blokjes kaas en geraspte kaas in een handomdraai lekkere hartige eenhapspizza′s. Druk hiervoor met steker of glas rondjes uit enkele sneden witbrood. Besmeer de rondjes met pastasau... bekijk recept »
450 g pastaschelpjes 3 knoflooktenengehakt 100 g walnotengehakt 2 sjalotjesgesnipperd 5 el broodkruim 100 g gorgonzolain stukjes 100 ml olijfolie 4 takjes marjolein peper en zout Kook de pasta net gaar en meng er het walnotenmengsel doorheen. Breng o... bekijk recept »
450 g pastaschelpjes 3 knoflooktenengehakt 100 g walnotengehakt 2 sjalotjesgesnipperd 5 el broodkruim 100 g gorgonzolain stukjes 100 ml olijfolie 4 takjes marjolein peper en zout Kook de pasta net gaar en meng er het walnotenmengsel doorheen. Breng o... bekijk recept »
4 iets dikkere plakken achterham2 schijven ananas (blik)1/4 komkommer150 gr.gorgonzolaenkele eetlepels slagroompeterselieverse toast Meng alles door elkaar. Voeg zoveel slagroom toe dat het smeuiig is. Leg de plakken ham op een plank en verdeel het k... bekijk recept »