Recepten met gorgonzola

744 recepten met gorgonzola

Gorgonzola

Gorgonzola

Gevulde eieren met een 10-tal aan variatie

1. Kook de eieren hard en pel ze na afloop. Snij de eieren door de helft en haal het gekookte eigeel eruit en leg dit in een schaaltje of kommetje. Prak het eigeel met een eetlepel (hoeveelheid kun je mee variëren) mayonaise en peper en zout.Vul d... bekijk recept »

Italiaans Kaasplankje

Kies niet meer dan vijf soorten kaas en reken op in totaal 100 gram kaas per persoon. Een mooie combinatie is: zachte mozzarella mild-pittige magor (een samenstelling van mascarpone en gorgonzola) zilte schapenkaas pecorino Romano Parmezaanse kaas of... bekijk recept »

Gevulde Portabello

4 portobello`s [12 cm rond], 100 d parmaham, 4 gedroogde tomaten, 4 el zwarte olijven, 50 g blauwe kaasbijvoorbeeld Gorgonzola, kruim van 1 witte boterham, ? tl venkelzaad, 2 eieren [M], 3 el slagroom, 2 el fijngehakte basilicum, peper en zout. Klop ... bekijk recept »

Kaasplankje

stukje oude kaaspuntje briestukje gorgonzolaklein trosje blauwe en witte druiven2 sneetjes donker roggebrood6 sneetjes notenbrood12 watercrackertjes. Neem de kaas 1 uur van te voren uit de koelkast, zodat ze op kamertemperatuur komen. Verdeel de kaas... bekijk recept »

Kaasplankje

Stukje oude kaas(ca. 125 g) puntje brie(ca. 125g) stukje gorgonzola(ca. 125g) kleine trosjes blauwe en witte druiven 2 sneetjes donker roggebrood 6 sneetjes notenbrood 12 watercrackertjes (Premium) Neem de kaas 1 uur van te voren uit de koelkast, zo... bekijk recept »

Risottocakes

4-5 el olijfolie 20 g boter 2 sjalotjesfijngesneden 200 g arboriorijst 6 dl kokende groentebouillon 50 g mozzarellain reepjes 50 g gorgonzolaverkruimeld 50 g geraspte parmezaanse kaas zout peper Vorm de risotto tot cakes van ca. 10 cm doorsnede en ba... bekijk recept »

Asperges in de oven

Voor 6 personen: 15 gram boter zout 2 dl. ijskoud water 125 gram koude boter 18 gram zout 4 dl. room 4 eieren 200 gram gorgonzola 250 gram bloem 200 gram beenham 1 theelepel zout 500 gram asperges peper uit de molenU begint met het deeg. Doe de bloem... bekijk recept »

Gevulde champignons

Voor een 10-tal hapjes: 200 g gorgonzola, 3 eetlepels zachte boter, bosje peterselie, 100 g gepelde walnoten, grote witte champigonsMeng de boter door de kaas. Snipper de gewassen en drooggedepte peterselie. Houd 10 halve walnoten apart voor de gar... bekijk recept »

Champignons In Gorgonzolasaus

250 gram champignons. 2oo gram gorgonzola1 dl. witte wijneen bekertje creme fraiche1 uibieslookpeterseliepeper en zout Ui fruiten, champignons erbij en bruin bakken,champignons uit de pan halen, kaas erin smelten, room erbij en de wijn. % minuutjes i... bekijk recept »

Tiramisu

Mascarpone,gorgonzola,amaretto of frangelicosterke koffieroomgelatineeiwit en lange vingers het liefst de originele italiaanse een beetje poedersuier en cacao Eiwitten opkloppen en daarna de room lobbig kloppen en met het kaasmengsel vermengen, delie... bekijk recept »

Pagina 58 van 75