41 recepten met Lamsrack
Lam: Lamsracks worden ook wel French racks genoemd. Het bestaat uit 8 koteletjes of meer, met een 'verdek', anders is het een lamscarré. Het is een gedeelte van de rug maar zonder het haasje. Als je het rack rond zet is het een lamskroon.8 kruimige aardappelen (schoongeboend) 750 g lamsrack (Feestfavoriet) 3 el olijfolie 2 tl gemalen koriander (ketoembar) 1 tl chilipoeder 1 limoen (schoongeboend) 125 ml zure room 15 g koriander 3 trostomaten 1 zoete u... bekijk recept »
3 sneetjes (oud) witbrood ½ zakje verse Italiaanse kruidenmix (a 20 g fijngehakt) 2 teentjes knoflook (geperst) 1 eetlepel groene olijventapenade 125 g zachte roomboter (op kamertemperatuur) 2 schaaltjes lamsracks (... bekijk recept »
2 eieren 1 teentje knoflook 1 sjalot 2 zakjes verse munt 1 zakje verse peterselie 1 eetlepel grove mosterd 2 eetlepels kappertjes 1 eetlepel azijn 1 dl (olijf)olie 4 lamsracks (` ca. 350 g) peper zout1. Eieren in ruim water... bekijk recept »
2 bosuitjes 15 g verse peterselie 7 g verse dille 2 takjes munt 1 teentje knoflook 2 lamsracks (a 450 g) 450 g tuinboontjes (diepvries of 2 1/2 kg verse tuinbonen) 4 el (olijf)olie zout en peper 1 kruidenbouillonblokje 1... bekijk recept »
100 g witte bonen (pak a 500 g) 1 sjalot (in stukken) 1 pot gevogeltefond (380 ml) 2 schaaltjes lamsracks (a ca. 400 g) 12 snijbonen 16 peultjes 12 verse tuinbonen (of 2 el tuinbonen diepvries) 1 grote tomaat&nb... bekijk recept »
500 g aardappels (kruimig) zout ½ pak tuinerwten ((à 450 g diepvries) 4 eetlepels olijfolie schaaltje lamsracks (met 6 karbonaadjes) (versgemalen) peper 1 teentje knoflook 3 takjes munt1. Oven voorverwarmen op 200 ºC. Aar... bekijk recept »
600 g panklare broccoli 4 eetlepels olijfolie 2 schaaltjes lamsracks (a 2 stuks) 2 teentjes knoflook (fijngehakt) 100 ml runderbouillon (van tablet) 100 ml witte wijn 1 eetlepel honing 1 eetlepel koude boter 3 takjes mu... bekijk recept »
8 middelgrote aardappels 3 rode uien 4 teentjes knoflook 2 lamsracks (a 400 g) 6 takjes peterselie 4 takjes tijm 5 eetlepels olijfolie (versgemalen) zwarte peper zout1. Aardappels schillen, wassen en in vieren snijden. Uien pelle... bekijk recept »
½ pak bladspinazie ((diepvries, a 450 g), ontdooid) 3 sneetjes oud witbrood (ontkorst) 65 g pijnboompitten (geroosterde) 1 zakje verse peterselie (30 g) 100 g Ardennerham (grofgesneden) 50 g roomboter (op ... bekijk recept »
750 g lamsrack 1 el ras el hanout (specerijenmengsel) 4 el olijfolie 200 g couscous 100 g gedroogde abrikozen 3 bosuitjes 15 g koriander ½ komkommer1. Snijd de lamsracks in koteletten. Meng de specerijen met 3 el olie en event... bekijk recept »