41 recepten met Lamsrack
Lam: Lamsracks worden ook wel French racks genoemd. Het bestaat uit 8 koteletjes of meer, met een 'verdek', anders is het een lamscarré. Het is een gedeelte van de rug maar zonder het haasje. Als je het rack rond zet is het een lamskroon.4 eetlepels tapenade van zongedroogde tomaten 2 eetlepels balsamicoazijn 1 eetlepel olijfolie ½ theelepel paprikapoeder (pikant) 2 eetlepels verse rozemarijn (naaldjes, fijngehakt) 4 lamsracks (French a 200 g per stuk)1.... bekijk recept »
2 eetlepels honing 6 eetlepels olijfolie 6 lamsracks 1 pot zilveruitjes ((340 g), uitgelekt) 2 laurierblaadjes 25 ml rode wijn 2 pakken haricots verts (diepvries), a 300 g) ½ citroen (uitgeperst) 4 eetlepels verse ... bekijk recept »
2 tenen knoflook (geperst) 2 el olijfolie ½ el gemalen komijn (djinten) 1 tl zwarte peper (versgemalen) 2 lamsracks (van elk 6 ribbetjes)1. Meng in een kommetje de knoflook met de olie, komijn en peper en wrijf de lamsrack... bekijk recept »
1 lamsrack(van 2kg)lijkt wat veel,maar het bot weegt ook mee! 5 gekneusde teentjes knoflook 1/2 bosje tijm 10 sjalotten in schil (gehalveerd) zeezout 5 eetl. olie 50 gr.margarine 12 vijgen 100 gr.zachte geitenkaas 1 eetl. honing Ondertussen de vijgen... bekijk recept »
75 g Parmezaanse kaas 750 kipfilet 400 g risotto Arborio 300 g pompoen 350 g dikke wortels 2 eidooiers 125 g creme fraiche 1 L groentebouillon 100 ml droge witte wijn 12 blaadjes salie 8 blaadjes dragon 50 g gember 10 takjes bladpeterselie 400 g cath... bekijk recept »
2 eetlepels olijfolie met knoflookaroma en chilipeper ? 200 g risottorijst ? 1 pot gevogeltefond (380 ml) ? zout ? 1/2 eetlepel grofgemalen zwarte peper ? 1 theelepel gemalen kardemomvruchten ? 1 1/2 theelepel kaneelpoeder ? 4 kleine lamsracks... bekijk recept »
16 teentjes knoflookgepeld 200 ml melk 1 pot vleesfond( 380 ml) 150 ml droge rosé 1 el provencaalse kruiden 150 ml olijfolie 2 sjalottenfijngesnipperd 1 rode paprikain kleine blokjes 1/2 courgettein kleine blokjes 6 el bloem 2 lamracks(a ca.450... bekijk recept »
1 aubergine/ 5 eetl. olijfolie extra vierge/ 4 tomaten/ 1 sjalotje/ 1 teentje knoflook/ 1 zakje verse basilicum 15.gr/2 lamsracks `380 gr./ 1 eetl. gedroogde provencaalse kruiden uit de molen (Drogheria & Alimentaria)/ zout en peper uit de molen Voor... bekijk recept »
1/2 pak bladspinazie (diepvriesa 450 g)ontdooid 3 sneetjes oud witbroodontkorst 65 g pijnboompittengeroosterde 1 zakje verse peterselie (30 g) 100 g Ardennerhamgrofgesneden 50 g roomboterop kamertemperatuur 2 eierenlosgeklopt 1 eetlepel geraspte cit... bekijk recept »
3 sneetjes oudbakken witbroodhalf zakje verse Italiaanse kruidenmixfijngehakt2 teentjes knoflookgeperst1 el. olijventapenade125 gram zachte roomboter (op kamertemperatuur)4 lamsrack Hulpmiddelen Ovenschaal Hulpmiddelen - Ovenschaal Bereidingswijze O... bekijk recept »