283 recepten met zeeduivel
-1 kg pompoen (geschildontzaad en in grove dobbelstenen) -1/2 venkelknol -1/2 liter groentebouillon -500 g zeeduivel -1/2 liter melk -flinke klont boter -zout en vers gemalen zwarte peper -pocheer de vis in de melk gedurende 10 min, tot hij net gaar ... bekijk recept »
-1 kg pompoen (geschildontzaad en in grove dobbelstenen) -1/2 venkelknol -1/2 liter groentebouillon -500 g zeeduivel -1/2 liter melk -flinke klont boter -zout en vers gemalen zwarte peper -pocheer de vis in de melk gedurende 10 min, tot hij net gaar ... bekijk recept »
-1 kg pompoen (geschildontzaad en in grove dobbelstenen) -1/2 venkelknol -1/2 liter groentebouillon -500 g zeeduivel -1/2 liter melk -flinke klont boter -zout en vers gemalen zwarte peper -pocheer de vis in de melk gedurende 10 min, tot hij net gaar ... bekijk recept »
700 gm zeeduivelfilet 1 ei 50 ml slagroom 400 gm lamsoor 1 crépine 1 olijfolie 400 gm zeekraal 1 boter 8 kreeftenscharen 2 pepers, rode 1 stukje gemberwortel 600 ml visbouillon 200 ml room 5 klontjes boter, koude 1 peper 1 zout Voorbereidingstijd: 10... bekijk recept »
-1 kg pompoen (geschildontzaad en in grove dobbelstenen) -1/2 venkelknol -1/2 liter groentebouillon -500 g zeeduivel -1/2 liter melk -flinke klont boter -zout en vers gemalen zwarte peper -pocheer de vis in de melk gedurende 10 min, tot hij net gaar ... bekijk recept »
300 gr zeeduivelfilet, in 4 moten 1 eetlepel grof gemalen zwarte peperkorrels 4 dunne plakken bakbacon 1 eetlepel boter 2 sjalotten, heel fijngehakt 50 gr wortel en bleekselderij, in heel kleine blokjes 200 gr visgraten (bijv. tong Peterseliestelen, ... bekijk recept »
300 gr zeeduivelfilet, in 12 plakjes 25 gr pijnboompitten 1 1/2 eetlepel olijfolie 1 1/2 eetlepel zonnebloemolie 1 eetlepel sherry-azijn Mespunt Dijon-mosterd Zout Versgemalen witte peper 1/2 kropje rode sla 1/4 kropje frise 1/4 kropje eikebladsla 50... bekijk recept »
Gebakken zeeduivel omwikkeld met katenspek gereserveerd met een saus van witte wijn Voor 4 personen: 1/2 ui 200 ml witte wijn 100 ml crème fraîche 100 ml koksroom 800 gram zeeduivel 16 plakjes katenspek 200 gram pasta (spaghetti) 20 gram roomboterVer... bekijk recept »
800 g zeeduivelfilet 2 dl wijn (wit/droog) 2 dl visfumet 1 ui 3 dl room 3 preiwitten 0.5 citroen 1 eetlepel bieslook (fijngehakt) 15 g boter (roomboter) peper zoutDe filet van zeeduivel pocheren met de uisnippers, peper en zout, witte wijn... bekijk recept »
1 kg zeeduivelfilet 3 flinke tenen knoflook geperst 1 el paprikapoeder Olijfolie Een wijnglas droge witte wijn 1 dl slagroom Boter Geraspte Parmezaanse of Pecorinokaas 1 kg spinazie 1 flinke teen knoflook, geperst of grof gehakt 1 sjalot, heel fijn g... bekijk recept »