283 recepten met zeeduivel
600 gr zeeduivel in 4 stukken gesneden 4 el zongedroogde tomaten, fijngehakt 4 el champignons, fijngehakt 4 plakjes rauwe ham, dubbelgevouwen peper en zout platte peterselieblaadjes, garnituur 2 el balsamicoazijn 2 el olijfolie bindtouw1. voor... bekijk recept »
zout 100 g Solo 800 g zeeduivel 1 eiwit (losgeklopt) 2 eetlepels sesamzaadjes 2 venkelknollen peper 2 sjalotten 1 wortel 1 rode paprika 1 teentje look 1 soeplepel tomatenpuree 2.5 dl visfumet 1 tak selder 1. Verwarm de oven voor op 180 grade... bekijk recept »
4 zeeduivelfilets van 150 GR 2 uien in schijfjes 1 pot Griekse yoghurt 10 CL zure room 2 TL rode currypasta 1 mespuntje kaneel 1/2 TL komijnzaad 100 GR cashewnoten 2 teentjes knoflook fijngehakt 10 GR geraspte gember 15 CL water 1 bosje korian... bekijk recept »
12 scampi's 3 sjalotten fijngesneden 3 EL olijfolie 2 EL tomatenconcentraat 3 EL cognac 4 vastkokende aardappelen 4 stukken zeeduivel 4 blaadjes peterselie peper en zout 1. Spoel en pel de scampi's. Hou de omhulsels apart. Laat de sjalotten smelt... bekijk recept »
700 g zeeduivelfilet (zonder vel)200 g chorizo1 ui2 teentjes knoflook1 handvol bladspinaziecitroensap400 g gepelde tomaten (blik)400 g kikkererwten (blik)2 el tomatenpuree (blik)600 ml groentebouillon2 blaadjes laurierkomijnpoederharissakurkumabotero... bekijk recept »
4 stuks zeeduivel (150 g elk)100 g chorizoworst1 teen knoflook400 g venkeltakje rozemarijn250 ml melk120 ml room8 el grana padano (vers geraspt)100 g broodkruim (volkoren brood)1 kl gerookt paprikapoeder2 el amandelenboteroliepeperzout1. Haal het vel... bekijk recept »
1.5 dl. droge witte wijn(elzas) 1 dl. visfond uit potje. ca. 700 gram gefileerde zeeduivel4 stukken. Zout en witte peper uit de molen. 35 gram boter. 2 eetl. zonnebloemolie. 1 uigesnipperd. 1 teenje knoflookragfijn gehakt. 1.5 eetl. tomatenpuree. 2 e... bekijk recept »
800 gram zeeduivel 4 eetlepels zonnebloemolie 4 vleestomaten 2 sjalotjes 0,5 eetlepel verse tijm 1 laurierblaadje 1 eetlepel verse peterselie 1 deciliet droge witte wijn naar smaak peper & zout 8 sneetjes wit-brood Spoel de vis af onder de k... bekijk recept »
150 gr extra fijne groene boontjes 4 sneetjes witbrood boter 3 sinaasappelen ? 125 gr gemengde sla 1 theelepel zachte mosterd 2 eetlepels notenolie 500 gr zeeduivelfilet peperzout Maak de boontjes schoon, was ze, kook ze in lichtgezouten water beetga... bekijk recept »
12 zeeduivelwangen of 500 g zeeduivelfilet in 12 stukken gesneden voor de saus: 2 sjalotjesfijngesneden 1 eetlepel boter of margarine 2 dl visfond (pot 4 dl) 2 dl Koksroom 1 eetlepel mosterd 1 eetlepel kappertjes zoutpeper Voor het broodkruim mengsel... bekijk recept »