283 recepten met zeeduivel
800 gram zeeduivel 500 gram ui visfond of water 100 gram rozijnen 1 gram saffraan 50 ml honing 20 gram amandelsnippers olie zout1. pel en snijd de ui in stukjes en smoor deze in de tajine of pan met een beetje olie. als d ui glazig is,de saffraa... bekijk recept »
600 g zeeduivel 1 Iglo Stoomzakje Groentemix Bloemkool-Wortelen 500 ml water 1 bouillonblokje Knorr Finesse Groenten 1 koffielepel currypasta 8 blaadjes lavas of maggikruid 400 g noedels 1. Bereid het stoomzakje met de groentemix volgens de instruc... bekijk recept »
4 tomaten 1/2 bosje basilicum 2 teentjes knoflook 800 gr zeeduivel 1 chilipepertje, mag ook gedroogd uit het molentje 1 kl tomatenpuree 1 tl oregano olijfolie peper&zout (pezo)1. Pel en ontpit de tomaten en snij ze in blokjes.2. Snipper de basilicum ... bekijk recept »
500 g zeeduivel (staartvis) 1 kleine witte kool 6 mooie tomaten 1 mespunt komijn 20 cl witte wijn 3 cl witte wijnazijn peper van de molen zeezout 2 el fijne mosterd 20 g Solo 1 dl light room 1/2 busseltje kervel 1. Verwijder het vel van de zee... bekijk recept »
600 à 700 g zeeduivel 1 blik of bokaal kikkererwten 1 kleine snijbiet of als alternatief paksoi 100 g chorizo van topkwaliteit in heel dunne sneetjes 1 kg tomaten 6 piquillos (pittige spaanse paprika’s uit blik of bokaal) 1 knoflookteentje 3... bekijk recept »
500 gr zeeduivel 2 el citroensap 2 el witte wijnazijn 1/2 kl mosterd 2 el hazelnootolie 250 gr veldsla 200 gr parmaham olie,pezo keukentouw1. Besprenkel de vis met het citroensap,en laat 10 min marineren.Roer de dressing van de azijn ,mosterd,pezo... bekijk recept »
4 limoenen 10 g tomatenconcentraat 1 eetlepel honing 20 cl slagroom 750 g zeeduivel 4 vellen brickdeeg 2 eetlepels Solo Light Vloeibaar 1 komkommer rode-wijnazijn1. Pers de limoenen. Laat het limoensap met het tomatenconcentraat en de honing ge... bekijk recept »
400 gr zeeduivel 3 limoenen 1 tomaat 1 teentje knoflook 1 sjalot 1 el versgehakte koriander 1 el fijngesnipperd bieslook 2 rijpe avocado's raketsla (rucola) goede olijfolie peper&zout uit de molen (pezo)1. Pel en ontpit de tomaat, snij het vr... bekijk recept »
SAUS GEPOFTE RODE PAPRIKA. 2 rode paprika's 1 kleine ui 2 tn knoflook olijfolie 4 takjes tijm 200 ml bouillon 50 ml slagroom ZOETZURE BOSPEENTJES 12 bos-peentjes 2 eetl dragon-azijn 1 eetl honing 2 verse laurierblaadjes 1 sinaasappel of manderi... bekijk recept »
SAUS GEPOFTE PAPRIKA'S 2 rode paprika's 1 kleine ui 2 tn knoflook olijfolie 4 takjes tijm 200 ml bouillon 50 ml slagroom ZOETZURE BOSPEENTJES 12 bospeentjes 2 eetl dragon-azijn 1 eetl honing 2 verse laurier-blaadjes 1 sinaasappel of manderijn o... bekijk recept »