283 recepten met zeeduivel
12 scampi's 3 sjalotten fijngesneden 3 EL olijfolie 2 EL tomatenconcentraat 3 EL cognac 4 vastkokende aardappelen 4 stukken zeeduivel 4 blaadjes peterselie peper en zout 1. Spoel en pel de scampi's. Hou de omhulsels apart. Laat de sjalotten smelt... bekijk recept »
4 zeeduivelfilets van 150 GR 2 uien in schijfjes 1 pot Griekse yoghurt 10 CL zure room 2 TL rode currypasta 1 mespuntje kaneel 1/2 TL komijnzaad 100 GR cashewnoten 2 teentjes knoflook fijngehakt 10 GR geraspte gember 15 CL water 1 bosje korian... bekijk recept »
1 kilo zeeduivel 500 gram kerstomaat 2 sjalotten 2 tenen knoflook (groot) 1 citroen 200 gram ontpitte groene olijven 1 soeplepel tijm grof gehakt olijfolie peper grof zeezout 250 ml visfumet of witte wijn1. Verwarm de oven voor op 190° C.2. S... bekijk recept »
zout 100 g Solo 800 g zeeduivel 1 eiwit (losgeklopt) 2 eetlepels sesamzaadjes 2 venkelknollen peper 2 sjalotten 1 wortel 1 rode paprika 1 teentje look 1 soeplepel tomatenpuree 2.5 dl visfumet 1 tak selder 1. Verwarm de oven voor op 180 grade... bekijk recept »
600 gr zeeduivel 0,8 gr safraan 2 dl droge witte wijn 1 dl droge witte vermouth (Noilly Prat) 3 dl visfond 75 gr koude boter 100 gr gemalen kaas 400 gr jonge spinazi 50 gr solo 50 gr bloem peper&zout (pezo)1. Smelt de solo in een pannetje, niet ... bekijk recept »
750 gr gekuiste en ontvliesde zeeduivel 8 sneden Serranoham 2 preien 2 dl room solo, bakken en braden 500 gr aardappelen peper&zout (pezo)1. Snijd de gekuiste zeeduivel in 4 filets. Rol de filets in fijne sneden Seranoham. Wikkel de vis in folie e... bekijk recept »
600 g zeeduivel in 4 stukken gesneden 20 g Solo Light 20 g Solo Vloeibaar Light 4 stronken witloof 5 g suiker peper en zout 1 theelepel geraspte sinaasappelschil 1 theelepel geraspte limoenschil 1 flesje Hoegaarden 1 takje verse tijm 1. Snij het ... bekijk recept »
600 g zeeduivel boter olijfolie 3 dl room 4 dl visfumet 2 dl riesling 200 g sjalotten sap van 1 sinaasappel 1 el mosterd peper zout1. Snij de zeeduivel in 4 porties. Kruid ze aan beide kanten met peper en zout. Bak ze bruin in wat olijfolie. Zet... bekijk recept »
600 g zeeduivel 1 Iglo Stoomzakje Groentemix Bloemkool-Wortelen 500 ml water 1 bouillonblokje Knorr Finesse Groenten 1 koffielepel currypasta 8 blaadjes lavas of maggikruid 400 g noedels 1. Bereid het stoomzakje met de groentemix volgens de instruc... bekijk recept »
4 tomaten 1/2 bosje basilicum 2 teentjes knoflook 800 gr zeeduivel 1 chilipepertje, mag ook gedroogd uit het molentje 1 kl tomatenpuree 1 tl oregano olijfolie peper&zout (pezo)1. Pel en ontpit de tomaten en snij ze in blokjes.2. Snipper de basilicum ... bekijk recept »