Recepten met ravioli

233 recepten met ravioli

Ravioli

Ravioli Ravioli zijn een soort pasta die bestaat uit een vulling omhuld door dunne pasta. Ravioli zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, maar de meest voorkomende vorm is vierkant. Ravioli kunnen worden gevuld met een verscheidenheid aan ingrediënten, waaronder vlees, kaas, groenten en zeevruchten.

Chocoladeravioli Met Ijskroketten En Perziksaus

Voor het pastadeeg : 150 gr. Italiaanse bloem - 10 gr. cacao - 3 eierdooiers - 15 gr. suiker - 50 gr. pure chocolade.Voor de raviolivulling : 50 gr. slagroom - 60 gr. pure chocolade - 100 gr. marsepein - 50 gr. geschaafde amandel - rasp van 1 sinaasa... bekijk recept »

Italiaanse Kalfsvleesschotel

5 deciliter ravioli 400 gr. klafsvlees 250 gr. champignons 50 gr. kaas (parmezaanse) 15 gr. boter 2 eetlepels pesto 1 eerlepel bieslook (vers) 1 prei 1 eelepel maizena naar smaak zout naar smaak peper De boter in een ovenvaste schaal van 1 liter inh... bekijk recept »

Gevulde Tomaten

8 grote tomaten 10 gr bakboter 1 grote ui 200 gr.gehakt 1 blikje ravioli zout/peper/cayennepeper 100 gr.geraspte kaas Was de tomaten en snijd de kapjes eraf.Hol dan de tomaten uit.(bewaar het binnenste gedeelte) Verhit de boter en bak hierin de gesni... bekijk recept »

Krabravioli Met Kreeftesaus

1 blikje crabWon Ton vellen (bij de toko verkrijgbaar in de diepvries)blikje kreeftesoep ( van AH is uitstekend )eierdooier. Bereidingswijze Pak een Won ton velletje verdeel hier wat crab in smeer de kantjes in met wat opgeklopte eierdooier en vouw h... bekijk recept »

Goed gevulde kippenbouillon

1 pot kippenbouillon met kippenvlees1 kippenbouillontablet2 stengels bleekselderij300 g verse ravioli met spinazie- of kaasvullingversgemalen peper2 eetl. gehakte bladpeterselie1. Leng de pot bouillon aan met 3 potten water en breng aan de kook met h... bekijk recept »

KABELJAUW MET PASTA IN DE OVEN

250 GR RAVIOLI TOMAAT MOZZARELLA 250 GR RICOTTA 400 GR PASSATA (gezeefde tomaten) 1 fijngesnipperd plantje basilicum zwarte peper en zout 500 gr kabeljauwfilet 50 gr geraspte parmezaan paprikareepjes courgettestaafjes geroosterde aubergine ciabat... bekijk recept »

Kersencompote

500 gr. kersen 5 dl. Droge rodewijn 250 gr. suiker 2 vanillestokjes kirsch 1 el maizena 250 gr. suiker 250 gr. hazelnoten 5 dl. Slagroom 165. gr. suiker 6 eidooiers 1,5 dl. Melk 300 gr. marsepein 2 dl. Creme fraiche 2 vanille stokjes 75 gr. suiker Co... bekijk recept »

Zelfgemaakte Pasta

500 gr. bloem ,(liefst Italiaanse grano duro) 6 eieren 2 el. olijfolie extra vergine zout. Hulpmiddelen Kookpot,zeef,deegrol. Hulpmiddelen - Kookpot,zeef,deegrol. Voorbereiding Bloem zevenin het midden een kuiltje maken en hierin de eieren breken ol... bekijk recept »

Zwarte Kersenravioli Met Zure Roomsaus

275 gr. bloem - 4 zakjes vanillesuiker - 1 el suiker - 3 eieren - 1 groot blik zwarte kersenontpit - 60 gr kristalsuiker - 1 tl pijlwortelmeel - 1,2 dl zure room - 1,2 dl slagroom. 1 -Deeg maken door bloem en suiker te zeven boven een kom. Vanillesui... bekijk recept »

Appelravioli met amandelen

1 pakje wontonvellen (of zelfgemaakt pastadeeg)100 g gruyère (gemalen)100 g mascarpone1 appel1 stronkje witloof1 ei50 g amandelen50 g boter4 plukjes munt1. Spoel de appel en snij hem in heel fijne staafjes. Hak de amandelen grof. 2. Meng de mascarpon... bekijk recept »

Pagina 21 van 24