233 recepten met ravioli
Voor het pastadeeg : 150 gr. Italiaanse bloem - 10 gr. cacao - 3 eierdooiers - 15 gr. suiker - 50 gr. pure chocolade.Voor de raviolivulling : 50 gr. slagroom - 60 gr. pure chocolade - 100 gr. marsepein - 50 gr. geschaafde amandel - rasp van 1 sinaasa... bekijk recept »
5 deciliter ravioli 400 gr. klafsvlees 250 gr. champignons 50 gr. kaas (parmezaanse) 15 gr. boter 2 eetlepels pesto 1 eerlepel bieslook (vers) 1 prei 1 eelepel maizena naar smaak zout naar smaak peper De boter in een ovenvaste schaal van 1 liter inh... bekijk recept »
8 grote tomaten 10 gr bakboter 1 grote ui 200 gr.gehakt 1 blikje ravioli zout/peper/cayennepeper 100 gr.geraspte kaas Was de tomaten en snijd de kapjes eraf.Hol dan de tomaten uit.(bewaar het binnenste gedeelte) Verhit de boter en bak hierin de gesni... bekijk recept »
1 blikje crabWon Ton vellen (bij de toko verkrijgbaar in de diepvries)blikje kreeftesoep ( van AH is uitstekend )eierdooier. Bereidingswijze Pak een Won ton velletje verdeel hier wat crab in smeer de kantjes in met wat opgeklopte eierdooier en vouw h... bekijk recept »
1 pot kippenbouillon met kippenvlees1 kippenbouillontablet2 stengels bleekselderij300 g verse ravioli met spinazie- of kaasvullingversgemalen peper2 eetl. gehakte bladpeterselie1. Leng de pot bouillon aan met 3 potten water en breng aan de kook met h... bekijk recept »
250 GR RAVIOLI TOMAAT MOZZARELLA 250 GR RICOTTA 400 GR PASSATA (gezeefde tomaten) 1 fijngesnipperd plantje basilicum zwarte peper en zout 500 gr kabeljauwfilet 50 gr geraspte parmezaan paprikareepjes courgettestaafjes geroosterde aubergine ciabat... bekijk recept »
500 gr. kersen 5 dl. Droge rodewijn 250 gr. suiker 2 vanillestokjes kirsch 1 el maizena 250 gr. suiker 250 gr. hazelnoten 5 dl. Slagroom 165. gr. suiker 6 eidooiers 1,5 dl. Melk 300 gr. marsepein 2 dl. Creme fraiche 2 vanille stokjes 75 gr. suiker Co... bekijk recept »
500 gr. bloem ,(liefst Italiaanse grano duro) 6 eieren 2 el. olijfolie extra vergine zout. Hulpmiddelen Kookpot,zeef,deegrol. Hulpmiddelen - Kookpot,zeef,deegrol. Voorbereiding Bloem zevenin het midden een kuiltje maken en hierin de eieren breken ol... bekijk recept »
275 gr. bloem - 4 zakjes vanillesuiker - 1 el suiker - 3 eieren - 1 groot blik zwarte kersenontpit - 60 gr kristalsuiker - 1 tl pijlwortelmeel - 1,2 dl zure room - 1,2 dl slagroom. 1 -Deeg maken door bloem en suiker te zeven boven een kom. Vanillesui... bekijk recept »
1 pakje wontonvellen (of zelfgemaakt pastadeeg)100 g gruyère (gemalen)100 g mascarpone1 appel1 stronkje witloof1 ei50 g amandelen50 g boter4 plukjes munt1. Spoel de appel en snij hem in heel fijne staafjes. Hak de amandelen grof. 2. Meng de mascarpon... bekijk recept »