233 recepten met ravioli
Ravioli zijn een soort pasta die bestaat uit een vulling omhuld door dunne pasta. Ravioli zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, maar de meest voorkomende vorm is vierkant. Ravioli kunnen worden gevuld met een verscheidenheid aan ingrediënten, waaronder vlees, kaas, groenten en zeevruchten.4 venkelknollen, in dikke plakken400 gram kaastortellini of -ravioli50 gram geraspte parmezaanse kaas3 eetlepels paneermeel2 eieren, losgeklopt4 eetlepels olijfolie4 tartaartjes125 milliliter crème fraîche1. Kook de venkel 5-6 minuten in... bekijk recept »
[color=blue:385091200d]**Millefeuille:[/color:385091200d]8 kalfslapjes (150 g./stuk); 300 g. zongedroogde tomaten; 150 g. mozarella; 1 bot basilicum; Bakken en braden[color=blue:385091200d]**Groenteravioli:[/color:385091200d]500 g. bloem; 4 eieren; 2... bekijk recept »
Aanbraden Het rondom dichtschroeien en bruin laten kleuren van vlees in boter of een andere vetstof (zie ook Dichtschroeien ). Aanzetten Het verhitten en eventueel lichtbruin laten kleuren van ingrediënten in boter of olie. Afblussen Het toevoegen v... bekijk recept »