Recepten met ravioli

233 recepten met ravioli

Ravioli

Ravioli Ravioli zijn een soort pasta die bestaat uit een vulling omhuld door dunne pasta. Ravioli zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, maar de meest voorkomende vorm is vierkant. Ravioli kunnen worden gevuld met een verscheidenheid aan ingrediënten, waaronder vlees, kaas, groenten en zeevruchten.

Gevulde Pasta Met Mascarponesaus

Ca. 300 gram pastadeeg volgens basisrecept (zie Anders op mijn andere pagina "Samos")500 gram spinaziein brede repen3-4 el. olijfolie200 gram verse geitenkaas of ricotta2-3 el. fijngesneden oregano150 gram geraspte parmezaanse kaas1 eizoutpeper250 gr... bekijk recept »

Zelfgemaakte Pasta

500 gr. bloem ,(liefst Italiaanse grano duro) 6 eieren 2 el. olijfolie extra vergine zout. Hulpmiddelen Kookpot,zeef,deegrol. Hulpmiddelen - Kookpot,zeef,deegrol. Voorbereiding Bloem zevenin het midden een kuiltje maken en hierin de eieren breken ol... bekijk recept »

Zwarte Kersenravioli Met Zure Roomsaus

275 gr. bloem - 4 zakjes vanillesuiker - 1 el suiker - 3 eieren - 1 groot blik zwarte kersenontpit - 60 gr kristalsuiker - 1 tl pijlwortelmeel - 1,2 dl zure room - 1,2 dl slagroom. 1 -Deeg maken door bloem en suiker te zeven boven een kom. Vanillesui... bekijk recept »

Pasta Met Pesto

400-500 gr verse ravioli of tortelini met kaasvulling 1 flinke courgette 1 potje kant en klare pesto 6-8 zongedroogde tomaten 1 ui 3 knoflooktenen blokje parmezaanse kaas (ca 150 gr) ca 75 gr pijnboompitten peper Fruit de ui in de olie en knijp de kn... bekijk recept »

Pasta Met Tonijn En Zalm

1 zakje tortellini (of ravioli), 1 blikje tonijn, ca 100 gr gerookte zalm in blokjes, wat takjes dille, 1 tomaat, bekertje creme fraiche, peper en zoutDoe de tortellini terug in de pan. Voeg de blokjes tomaat toe en laat het even doorwarmen. Doe dan ... bekijk recept »

Zelfgemaakte Pasta

-250 gr. Witte bloem voor brood -2 geklutste eieren -1 eetlepel olijfolie Bereidingswijze Strooi de bloem door een zeef op een zuiver en droog werkvlak.Maak een holte in het midden. Doe de eierenolie en eventueel vloeibare smaakstoffen in de holte. M... bekijk recept »

Garnalen-paddestoelenravioli In Truffel-roomsaus

Voor het deeg: ? 100 gram bloem ? 1 tl olijfolie ? 1 eilosgeklopt voor de vulling: ? olijfolie ? 2 sjalottenfijngehakt ? 150 gram shii-take of pieds de moutonsgehakt ? 2 eetl broodkruim ? 2 tl verse saliefijngehakt ? 1 eetl verse basilicumgehakt ? 6 ... bekijk recept »

Cannelloni met spinazie en ricotta

250 gr ricotta 25 gr versgemalen parmezaanse kaas iets extra 400 gr verse spinazie 6 vellen lasagna zout versgemalen peper,nootmuskaat Voor de saus 1 blik gepelde tomaten 1 uitje of sjalot 1 teen knoflook olijfolie van ( liefst eerste persing) z... bekijk recept »

Roodbaarsfilet met tapenade van olijven en gedroogde tomaten

600 gram roodbaarsfilets 1 teentje knoflook 50 gram zwarte olijven zonder pit 2 eetlepels kappertjes 1 ansjovisfilet 8 gedroogde tomaten op olie en 2 eetlepels van die olie 15 gram verse dille (of uit de diepvries van Darégal)Verwarm de oven voor op ... bekijk recept »

Hoedjes Uit Calabrie

500g lasagne deeg (zie) Basis Deeg Recept Voor LasagneCannelloni En Ravioli - bloem voor het uitrollen - 4 e olijfolie - 1 grote in dunne plakken geseneden ui - 1 teentje knoflookfijn - 250g champignons in plakjes - 1 blik tomaten(450g)fijn - 2+1/2 e... bekijk recept »

Pagina 22 van 24