Recepten met ravioli

233 recepten met ravioli

Ravioli

Ravioli Ravioli zijn een soort pasta die bestaat uit een vulling omhuld door dunne pasta. Ravioli zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, maar de meest voorkomende vorm is vierkant. Ravioli kunnen worden gevuld met een verscheidenheid aan ingrediënten, waaronder vlees, kaas, groenten en zeevruchten.

Ravioli met spinazie

[color=blue:03c497aa65]** voor de pasta[/color:03c497aa65]270 gr bloem3 eierensnuifje zout[color=blue:03c497aa65]**voor de vulling[/color:03c497aa65]300 gr spinazie250 ricottanootmuskaatpeperBereiding: - Kneed de bloem met de eieren en het zout tot e... bekijk recept »

Ravioli speciale

Voor 8 personen: 500 gr pastameel (semola di grano duro, fijn gemalen); 5 eieren; roomboter; olijfolie met porcini; 800 gr gemengde wilde paddenstoelen (ik gebruikte cantharellen, shii take, pieds de mouton, nordic oesterzwammen en pholiote, maar and... bekijk recept »

Ravioli van fondantchocolade, met perenblokjes en

Voor 4 personen 15 g Boter 15 cl Crème anglaise 75 g fondantchocolade 70% 24 wontonvelletjes of lasagneblaadjes. 1 eierdooier 1 peer 4 bolletjes vanille-ijs enkele muntblaadjes aalbessenWarm de crème anglaise op en laat er de chocoladestukjes gel... bekijk recept »

Ravioli van girollen en kreeft

Voor 4 personen: 8 ravioliblaadjes 20 girollen ½ fijngehakt teentje look 1 kreeft 1 dl witte wijn 1 dl water 1 eetlepel PH Kreeftenbouillon 1 dl room Bakken & Braden 1 eigeel kervel 1 eetlepel fijngehakte peterselie 1 eetlepel PH Kreeftenbouillon... bekijk recept »

Ravioli van kreeft met zee-egelsaus

Farce voor de ravioli: 2 kreeften van 750 gr of 180 gr gekookte en gepelde kreeft 3 l court-bouillon 1 eetlepel boter 1 eetlepel gehakte sjalotten 3 eetlepels droge witte wijn 1/2 kopje dikke room 1 eetlepel gehakte peterselie 1 eetlepel gehakt basil... bekijk recept »

Ravioli van chocoladepasta

voor 4 personen: 100 g bloem, 1 ei, 1 tot 2 appels, 50 g fondant chocolade, 50 g melkchocolade, 50 g witte chocolade, 120 ml room, 120 ml kokosmelk bakboterChocoladepasta : Kneed bloem, ei en gesmolten fondant chocolade tot een homogene massa. Wikkel... bekijk recept »

Raviolisalade

600 g ravioli rossi (staat bij de verse pasta in de Albert Heijn)- 2 rode paprika'sin blokjes- 150 g salamiin stukjes- 1 potje zongedroogde tomaatjes op olieuitgelekt- 1 rode peper- 1 rode ui- 375 g cherrytomaatjes- 2 eetlepels olijfolie- 8 eetlepels... bekijk recept »

Zuppa Alla Veneziana

60 gr boter2 uien ragfijn gesnipperd2 teentjes knoflook ragfijn gehakt3 eetl tomatenpureehalve theelp paprikapoeder50 gr bloem gezeefd1,75 ltr runderbouillonpaar takjes verse tijm1 groot of 2 kleine blikken ravioli (met vleesvulling) in tomatensauspa... bekijk recept »

Toscaanse paddenstoelenbouillon

200 g gemengde paddenstoelen (kastanjechampignons, oesterzwammen, shiitakes)2 eetl. olijfolie1 teentje knoflook gehakt1 l kruidenbouillon of groentebouillon (van tablet)250 g ravioli of tortellini gevuld metspinazie of kaas, liefst koelvers1 citroenb... bekijk recept »

Kaasravioli met gepofte knoflook

1 basisrecept verse eierpasta1 bol knoflook, ongepeld2 eetlepel olijfolie200 gram ricotta, uitgelekt100 gram versgeraspte Parmezaanse kaas200 gram (buffel)mozzarella, in kleine blokjesnootmuskaatbloem om te bestuiven1 basisrecept verse eierpasta1 bol... bekijk recept »

Pagina 19 van 24