233 recepten met ravioli
[color=blue:03c497aa65]** voor de pasta[/color:03c497aa65]270 gr bloem3 eierensnuifje zout[color=blue:03c497aa65]**voor de vulling[/color:03c497aa65]300 gr spinazie250 ricottanootmuskaatpeperBereiding: - Kneed de bloem met de eieren en het zout tot e... bekijk recept »
Voor 8 personen: 500 gr pastameel (semola di grano duro, fijn gemalen); 5 eieren; roomboter; olijfolie met porcini; 800 gr gemengde wilde paddenstoelen (ik gebruikte cantharellen, shii take, pieds de mouton, nordic oesterzwammen en pholiote, maar and... bekijk recept »
Voor 4 personen 15 g Boter 15 cl Crème anglaise 75 g fondantchocolade 70% 24 wontonvelletjes of lasagneblaadjes. 1 eierdooier 1 peer 4 bolletjes vanille-ijs enkele muntblaadjes aalbessenWarm de crème anglaise op en laat er de chocoladestukjes gel... bekijk recept »
Voor 4 personen: 8 ravioliblaadjes 20 girollen ½ fijngehakt teentje look 1 kreeft 1 dl witte wijn 1 dl water 1 eetlepel PH Kreeftenbouillon 1 dl room Bakken & Braden 1 eigeel kervel 1 eetlepel fijngehakte peterselie 1 eetlepel PH Kreeftenbouillon... bekijk recept »
Farce voor de ravioli: 2 kreeften van 750 gr of 180 gr gekookte en gepelde kreeft 3 l court-bouillon 1 eetlepel boter 1 eetlepel gehakte sjalotten 3 eetlepels droge witte wijn 1/2 kopje dikke room 1 eetlepel gehakte peterselie 1 eetlepel gehakt basil... bekijk recept »
voor 4 personen: 100 g bloem, 1 ei, 1 tot 2 appels, 50 g fondant chocolade, 50 g melkchocolade, 50 g witte chocolade, 120 ml room, 120 ml kokosmelk bakboterChocoladepasta : Kneed bloem, ei en gesmolten fondant chocolade tot een homogene massa. Wikkel... bekijk recept »
600 g ravioli rossi (staat bij de verse pasta in de Albert Heijn)- 2 rode paprika'sin blokjes- 150 g salamiin stukjes- 1 potje zongedroogde tomaatjes op olieuitgelekt- 1 rode peper- 1 rode ui- 375 g cherrytomaatjes- 2 eetlepels olijfolie- 8 eetlepels... bekijk recept »
60 gr boter2 uien ragfijn gesnipperd2 teentjes knoflook ragfijn gehakt3 eetl tomatenpureehalve theelp paprikapoeder50 gr bloem gezeefd1,75 ltr runderbouillonpaar takjes verse tijm1 groot of 2 kleine blikken ravioli (met vleesvulling) in tomatensauspa... bekijk recept »
200 g gemengde paddenstoelen (kastanjechampignons, oesterzwammen, shiitakes)2 eetl. olijfolie1 teentje knoflook gehakt1 l kruidenbouillon of groentebouillon (van tablet)250 g ravioli of tortellini gevuld metspinazie of kaas, liefst koelvers1 citroenb... bekijk recept »
1 basisrecept verse eierpasta1 bol knoflook, ongepeld2 eetlepel olijfolie200 gram ricotta, uitgelekt100 gram versgeraspte Parmezaanse kaas200 gram (buffel)mozzarella, in kleine blokjesnootmuskaatbloem om te bestuiven1 basisrecept verse eierpasta1 bol... bekijk recept »