233 recepten met ravioli
Ravioli zijn een soort pasta die bestaat uit een vulling omhuld door dunne pasta. Ravioli zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, maar de meest voorkomende vorm is vierkant. Ravioli kunnen worden gevuld met een verscheidenheid aan ingrediënten, waaronder vlees, kaas, groenten en zeevruchten.200 g bloem (tarwebloem) 4 eieren zout 1 cl arachideolie 250 g kabeljauwfilet 100 g wittekool 250 g visgraten 25 dl water 2 dl wijn (wit/droog) 30 g boter (bakboter) 1 ui 4 stengels groene selderij 0.5 takje peterselie 0.5 citroen 1 blaadje laurier 1... bekijk recept »
Voor 4 personen: 500 gr ravioli met gekookte ham 200 gr ontbijtspek, in reepjes gesneden 4 eieren 1 dl lichte room 100 gr geraspte parmezaan vers gemalen peper en zoutBak de spekreepjes krokant. Scheid de eieren, klop de dooiers met de room en voeg d... bekijk recept »
Voor het pastadeeg: 500 g bloem 5 grote eieren 1/2 kl zout Voor de vulling: 150 g gorgonzola 200 g courgette, in blokjes 2 el gehakte peterselie zout Om te serveren: gesmolten boter parmezaankrullenVermeng de bloem met het zout en de losgeklopte eier... bekijk recept »
Voor 4 personen: 700 gr verse ravioli zout 1 grote ui 2 eetlepels olijfolie peper suiker 1 teentje knoflook 400 gr gezeefde tomatensaus uit blik 1 dl witte wijn 1 dl kant-en-klare groentebouillon 1 eetlepel balsamico-azijn 1 bosje muntBreng de raviol... bekijk recept »
[color=blue:03c497aa65]** voor de pasta[/color:03c497aa65]270 gr bloem3 eierensnuifje zout[color=blue:03c497aa65]**voor de vulling[/color:03c497aa65]300 gr spinazie250 ricottanootmuskaatpeperBereiding: - Kneed de bloem met de eieren en het zout tot e... bekijk recept »
Voor 8 personen: 500 gr pastameel (semola di grano duro, fijn gemalen); 5 eieren; roomboter; olijfolie met porcini; 800 gr gemengde wilde paddenstoelen (ik gebruikte cantharellen, shii take, pieds de mouton, nordic oesterzwammen en pholiote, maar and... bekijk recept »
Voor 4 personen 15 g Boter 15 cl Crème anglaise 75 g fondantchocolade 70% 24 wontonvelletjes of lasagneblaadjes. 1 eierdooier 1 peer 4 bolletjes vanille-ijs enkele muntblaadjes aalbessenWarm de crème anglaise op en laat er de chocoladestukjes gel... bekijk recept »
Voor 4 personen: 8 ravioliblaadjes 20 girollen ½ fijngehakt teentje look 1 kreeft 1 dl witte wijn 1 dl water 1 eetlepel PH Kreeftenbouillon 1 dl room Bakken & Braden 1 eigeel kervel 1 eetlepel fijngehakte peterselie 1 eetlepel PH Kreeftenbouillon... bekijk recept »
Farce voor de ravioli: 2 kreeften van 750 gr of 180 gr gekookte en gepelde kreeft 3 l court-bouillon 1 eetlepel boter 1 eetlepel gehakte sjalotten 3 eetlepels droge witte wijn 1/2 kopje dikke room 1 eetlepel gehakte peterselie 1 eetlepel gehakt basil... bekijk recept »
voor 4 personen: 100 g bloem, 1 ei, 1 tot 2 appels, 50 g fondant chocolade, 50 g melkchocolade, 50 g witte chocolade, 120 ml room, 120 ml kokosmelk bakboterChocoladepasta : Kneed bloem, ei en gesmolten fondant chocolade tot een homogene massa. Wikkel... bekijk recept »