210 recepten met gnocchi
800 g mals rendiervlees 100 g rucola balsamicosiroop (crema a base di aceto balsamico) olijfolie extra vergine 80 g grana pandano 1 kg kruimige aardappels 300 g bloem 2 eieren nootmuskaat zout 200 g boter 2 el olijfolie extra vergine 1 glas witt... bekijk recept »
500 g gnocchi di patata 200 g sperziebonen 300 g kipfilet olijfolie om in te bakken 2 rode uien 2 teentjes knoflook 100 g zongedroogde tomaten 2 el kappertjes 2 el pijnboompitten 300 g portobello’s 200&n... bekijk recept »
1 middelgrote groene kool (ca. 800 g) 2 el olijfolie 100 g gerookte spekreepjes 3 sjalotten (in ringen) 2 tenen knoflook (fijngehakt) 1 pak gnocchi di patate (a 250 g) gemalen chili (peper (molentje)) 75 g geras... bekijk recept »
2 grote venkelknollen 1 zak Parijse worteltjes (300 g) 1 pak gnocchi di patate (aardappel-pastaballetjes, 500 g) ½ zakje verse peterselie (zakje a 30 g) 1 pakje kaassaus (4 kazen, 57 g) 1 bakje ricotta (kaas, 2... bekijk recept »
500 gr gnocchi 300 gr verse spinazie 100 gr chorizo worst 400 ml tomaten blokjes uit blik of pak 1 bol mozzarella Snufje peper Eventueel wat verse basilicum om te garnerenSnijd de chorizo in stukjes en bak deze 5 minuten in een grote pan. Voeg beetje... bekijk recept »
500 g kruimige aardappelen 1 ei 100-125 g tarwebloem 1 bekertje slagroom (125 ml) 100 g Gorgonzola ((blauwaderkaas), verkruimeld) 25 g rucolasla ((zak 75 g), grof gesneden)1. Kook de aardappelen in de schil in 20 min. gaar, g... bekijk recept »
2 pakken Grand'Italia gnocchi di patate (à 500 g) 2 potten Grand'Italia pastasaus toscana (à 260 g) 2 el olijfolie 2 tenen knoflook 2 courgettes 25 g Parmezaanse kaas (stukje) 1 snufje zout1. Kook de gnocchi in ruim wate... bekijk recept »
2 vleestomaten 1 ui 1 teentje knoflook olijfolie om in te bakken 70 g tomatenpuree 1 l water 1 groentebouillonblokje 500 g gnocchi di patate 0.5 bosje basilicum 250 g mascarpone Zuppa de pomodori• Snij... bekijk recept »
3 el olie 500 g gnocchi 400 g champignonroerbakmix 400 g tomatenblokjes (blik) 2 el arrabbiata pesto (potje) 370 g tonijn (blikje à 185 g, uitgelekt) 1 ciabattina (afbakbrood, pak 2 stuks) 1 el Italiaanse kruiden&nbs... bekijk recept »
75 g hazelnoten 600 g broccoli 1 1/2 pak gnocchi di patate (a 500 g) 75 g verse roomkaas (met kruiden ( pakje a 125 g))1. Hazelnoten grof hakken en in droge koekenpan op matig vuur lichtbruin roosteren. Op bord laten afkoelen. Broccol... bekijk recept »