210 recepten met gnocchi
Gnocchi zijn een soort pasta die gemaakt is van aardappelen, bloem en ei. Ze hebben een zachte, licht kleverige textuur en een neutrale smaak. Gnocchi is een veelzijdige pasta die kan worden geserveerd met een verscheidenheid aan sauzen en ingrediënten. Gnocchi is verkrijgbaar in verschillende vormen, waaronder kleine balletjes, schelpjes en lange staafjes. Gnocchi kan vers of gedroogd worden gekocht. Gnocchi is een goede bron van koolhydraten, die energie leveren voor het lichaam. Het bevat ook een kleine hoeveelheid eiwitten en vezels.800 g mals rendiervlees 100 g rucola balsamicosiroop (crema a base di aceto balsamico) olijfolie extra vergine 80 g grana pandano 1 kg kruimige aardappels 300 g bloem 2 eieren nootmuskaat zout 200 g boter 2 el olijfolie extra vergine 1 glas witt... bekijk recept »
500 g gnocchi di patata 200 g sperziebonen 300 g kipfilet olijfolie om in te bakken 2 rode uien 2 teentjes knoflook 100 g zongedroogde tomaten 2 el kappertjes 2 el pijnboompitten 300 g portobello’s 200&n... bekijk recept »
1 middelgrote groene kool (ca. 800 g) 2 el olijfolie 100 g gerookte spekreepjes 3 sjalotten (in ringen) 2 tenen knoflook (fijngehakt) 1 pak gnocchi di patate (a 250 g) gemalen chili (peper (molentje)) 75 g geras... bekijk recept »
2 grote venkelknollen 1 zak Parijse worteltjes (300 g) 1 pak gnocchi di patate (aardappel-pastaballetjes, 500 g) ½ zakje verse peterselie (zakje a 30 g) 1 pakje kaassaus (4 kazen, 57 g) 1 bakje ricotta (kaas, 2... bekijk recept »
500 gr gnocchi 300 gr verse spinazie 100 gr chorizo worst 400 ml tomaten blokjes uit blik of pak 1 bol mozzarella Snufje peper Eventueel wat verse basilicum om te garnerenSnijd de chorizo in stukjes en bak deze 5 minuten in een grote pan. Voeg beetje... bekijk recept »
500 g kruimige aardappelen 1 ei 100-125 g tarwebloem 1 bekertje slagroom (125 ml) 100 g Gorgonzola ((blauwaderkaas), verkruimeld) 25 g rucolasla ((zak 75 g), grof gesneden)1. Kook de aardappelen in de schil in 20 min. gaar, g... bekijk recept »
2 pakken Grand'Italia gnocchi di patate (à 500 g) 2 potten Grand'Italia pastasaus toscana (à 260 g) 2 el olijfolie 2 tenen knoflook 2 courgettes 25 g Parmezaanse kaas (stukje) 1 snufje zout1. Kook de gnocchi in ruim wate... bekijk recept »
2 vleestomaten 1 ui 1 teentje knoflook olijfolie om in te bakken 70 g tomatenpuree 1 l water 1 groentebouillonblokje 500 g gnocchi di patate 0.5 bosje basilicum 250 g mascarpone Zuppa de pomodori• Snij... bekijk recept »
3 el olie 500 g gnocchi 400 g champignonroerbakmix 400 g tomatenblokjes (blik) 2 el arrabbiata pesto (potje) 370 g tonijn (blikje à 185 g, uitgelekt) 1 ciabattina (afbakbrood, pak 2 stuks) 1 el Italiaanse kruiden&nbs... bekijk recept »
75 g hazelnoten 600 g broccoli 1 1/2 pak gnocchi di patate (a 500 g) 75 g verse roomkaas (met kruiden ( pakje a 125 g))1. Hazelnoten grof hakken en in droge koekenpan op matig vuur lichtbruin roosteren. Op bord laten afkoelen. Broccol... bekijk recept »